Stonewashed

Uten navn-2-2Uten navn-21Uten navn-5-2Uten navn-3-2

Skjørt Urban | Sko Sandro | Topp Bik Bok | Caps Junkyard

Oooo I am in la with this skirt!! Det sitter som et skudd, er superdigg i stoffet, stretchy og behagelig! Anbefales. Jeg fant det på Urban i Bergen når jeg og Henriette var på shopping sist vi var der. Perfekt nå til sommeren, veldig kult med sneakers, men kan jo brukes både til sandaler og høye hæler. Ett skjørt, maange antrekk!

Sommersmil fra Lene

13 Comments

 1. Hei fine Lene!! <3

  Har fult deg i mange år nå, men har noen spørsmål. Håper de ikke er for personlige for er kun at det er ting jeg tenker jeg vil ordne på selv. :-)

  1. Kostholdet:
  Du ser fantastisk ut, det har du alltid gjort, men en eller annen glød som har kommet frem.
  Hvordan har kroppen din endret seg med kostholdsendringen, har du mistet vekt? Vet jo også at for noen så vil de gå opp i vekt istedet. Har startet på min 2. uke på dette kostholdet.

  2: Har du tatt silikon? Jeg har alltid hatt komplekser for å gå i kjoler der jeg ikke kan ha bh på, og følt på det veldig lenge. tips?

  3. Denne bloggen er herlig! Elsker mattipsene, frokosttipsene osv… :-)

  <3 Håper ikke det var for personlig!

  KLEM!

  1. Hei! Så trivelig at du følger med :-)

   1. Tusen takk!! Så fint sagt. Kroppen har blitt strammere og mer markert, gått in mange cm både her og der, litt ned i vekt men ikke mye. Målet er jo at jeg skal veie det samme men i muskler :-) :-) Så gøy( ønsker deg lykke til!

   2. Om det er noe som plager deg veldig og dette er noe du føler du vil gjøre for deg selv så synes jeg ikke det er ille. Dette er jo en personlig ting man må føle på. Det finnes jo fine bandeau bh’er som kan hjelpe også da <3 Tenk deg godt om ihvertfall :-)

   Glad du liker oppskriftene mine! Jippi :-) Klemmer

 2. Tusen takk! Jeg og, er så coolt :-) Fin dag til deg!

 3. Duu! Elsker dette skjørtet :-) Kjøpte du det på butikken eller nettet?

  1. Butikken <3

 4. ragnhild

  Hei! bare lurte på om du kom til å dele intervjuet ditt med aftenposten – pengemaskinene? Hadde vært kult å fått lese det!

 5. Hei Lene! Du som er ei så flott jente fra før av, skjønner ikke hvorfor du vil bruke løse øyevipper, løshår, løse negler og spraytan for og se bedre ut? Virker som du er helt avhengig av dette for å føle deg bra selv? Jeg syntes du ser smashing ut uten alt det du putter på deg! Flott blogg, stå på!!:)

  1. Hei, absolutt ikke, jeg har ikke noe problemer med å gå uten :-) Men dette er ting som jeg unner meg og er fornøyd med også <3 Stor klem

 6. Dette skjøret ser så utrolig behagelig og fint ut! Så jeg lurer på om jeg kan få tak i det på nett, å hva prisen for det er? :)

  1. Vet ikke :-) 399,- trooor jeg :-)

 7. Her ser jeg du har redigert/fikset på både det ene og det andre bildet.. Og tatt silikon i tillegg? Ikke bra..

  1. Nå måtte jeg le litt. Jeg redigerer ALDRI noe på bildene mine annet enn lyset. Veldig spent på hvilket grunnlag du har for å si noe sånt?

 8. Elisabeth

  Vet du hvilken modell capsen er i? Er det den 39thirty? Vil ha samme;-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *