Ready for photoshoot

collage

Sponset spraytan

Bikini fra NLP her & her. (Adlink)

Igår var jeg hos Spraytanhuset og fikk nydelig farge før shooten som er idag! Jeg sprayer meg alltid der før jeg skal på shoot, fargen blir jevn, mørk og fin og holder en hel uke. Så er det gjort på 5 minutter i tillegg. 500,- for en tan, og varer en uke!

Følg med på snap og insta for å få vite mer om dagen idag, det blir en supergøy shoot, og jeg storgleder meg ♥

19 Comments

 1. Masse lykke til fine deg! Gleder meg til å høre og se hva du holder på med :-D Spennendes!
  Ha en super dag, kos deg masse masse. Klem <3

  1. Tusen takk, jaa det er så gøy ! Gleder meg til å dele :-) LOVE

 2. Hvor er speilet fra??

  1. Åhléns <3 Men lenge siden :-)

 3. Hei Lene! Du ser fantastisk ut! Den kroppen!!! Ser en stor forskjell etter at du la om kostholdet og begynte å trene regelmessig! Kan du skrive litt mer om det? Hvilket øvelser du synes gir best resultat osv?

  1. Takketakk :-) <3 Så godt og høre :-) Jeg skal skrive innlegg om det <3 Klemmer

   1. Ingrid

    Ja, vil gjerne ha et innlegg om kosthold og trening. Hvordan legger du opp dagen mtp kostholdet? Og hva har du fokus på i treningsøktene? Jeg spiser selv sunt med mye proteiner og trener tung styrke flere dager i uka. Jeg har fått mye mer muskler de siste årene, men det er fremdeles litt fett utenpå. Du har jo blitt kvitt alt fett på kroppen omtrent! Hvordan har du klart det? Synes du ser veldig fint ut! Absolutt! Bare litt synd at alle bloggere må bli så tynne, som jo er forbilder for veldig mange unge. Men forstår godt at du føler deg vel :D

 4. Kjære Lene! Jeg liker bloggen din veldig godt. Du har et vesen og en personlighet med en utstråling og energi som få har. Spesielt liker jeg godt antrekksbilder og oppskriftene dine, så fortsett med å legge ut dette til inspirasjon. Men…når jeg så dette bilde ble jeg litt skremt. Du har blitt veldig tynn, mager vil jeg si. Du var så fin, så hva har skjedd? Blir nesten litt bekymret jeg. Du hadde en så fin fasong tidligere, og du trengte i allefall ikke gå ned i vekt. Du har jo et ganske avlagt ansikt, som jeg synes er kjempefint, ikke misforstå, men du blir jo mye smalere i ansiktet også når du går ned så mye i vekt. Ønsker ikke kritikk for denne kommentaren, da den er bare godt ment. Blir bare litt bekymret for deg. Klem fra meg :)

  1. Her må jeg si meg enig i det Ranveig skriver. Fantastisk jente, superfin. Meeen…du hadde verdens fineste kropp slik du såg ut før kostholdsendringen/slankingen. Litt sånn Victoria Secret aktig. Og som Ranveig skriver, dette er bare godt ment. Ønsker deg i alle fall lykke til videre, hilsen trofast leser:)

   1. Hehe jeg tar det som et kompliment, men personlig føler jeg meg mye bedre nå! :-) Klem <3

   2. Cecilie

    Synes det begynner å bli litt vel mye/ofte kropp her på bloggen. Kan du ikke heller vise mer av det som har gjort at du føler deg så stram, sånn som litt mer av hva du spiser og hvordan du trener, enn å bare vise kropp?

  2. Hei, tusen takk :-)

   Skremt? Hjelpes, det er jo kanskje litt å ta i? :D Må si meg veldig uenig her, at du blir bekymret det synes jeg rett og slett blir litt overdrevent :D Jeg har det bedre enn aldri før, og føler meg så fin og stram ift før. Jeg har ikke gått ned så mye i vekt nemlig, det er snakk om et par kg, noe som er helt naturlig siden jeg ikke spiser godterier osv + at jeg trener aktivt. Målet er jo å ligge på samme vekt som før men ha mer muskler. Jeg er dødsfornøyd jeg! Virkelig :-) Og det er ihvertfall ingenting for deg å være bekymret for, selv om jeg vet du mener det godt. Klem

 5. Shit du ser bra ut om dagen! :) Ser kostholdet og treningen gjør underverker. Kan ikke du legge ut treningsprogrammet ditt?

  1. Takk Nadia, så hyggelig :-) Jeg har ikke noe fast treningsprogram, men skal få laget et innlegg snart <3 Klemmer

 6. Fantastisk kropp du har!!! Litt (mye) misunnelig på den magen din! :D Kan jeg spørre hvor du har kjøpt rammene til bildene dine? Er på utkikk etter litt store, kraftige rammer :)

  1. Tusen takk så snill du er <3 De er fra Ikea, alle sammen :-) Klem

 7. Shit, så bra du ser ut!!

  1. Tusen takk snille <3

 8. Du ser fantastisk ut Lene :-D Kan du lage et innlegg med diverse øvelser som du bruker å gjøre når du trener? Tusen takk <3 :-) klem

  Makeup, Beauty & Fashion

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *