Lace dress

Uten navn-231Uten navn-213Uten navn-2311Uten navn-25

Kjole Bik Bok | Sko Cos | Jakke H&M | Briller Barton Perreira | Veske Proenza Schouler | Klokke Triwa

Her kommer et antrekk fra Sthlm i helgen, ble så mye innlegg at jeg rakk ikke poste alt ila helgen, så da blir det litt smådrypp utover uken. Ah, for noen fine dager vi hadde. Forelsket i den byen! Litt usikker på om denne blondesaken faktisk kan omtales som en kjole, for den er ganske fin til jeans og litt kort til kjole.. Derfor hadde jeg en vanlig hvit underkjole i silke under, funket det – men neste gang bruker jeg den som strandkjole tror jeg.

Håper dere har det fint? Vi hadde en litt tung dag i familien igår.. Desverre måtte vi ta farvel med vår kjære familiehund, lille Bella.. Den svart og hvite ♥ Forferdelig trist, men hun var blind og ikke særlig frisk ellers så hun har det nok bedre hvor hun er nå, lillingen vår! Vi har heldigvis massevis av nydelige minner og fine bilder av den lille hårdotten vår, og hun vil aldri bli glemt ♥

Ellers denne uken er det fullt kjør frem mot ferien, så her må man prøve å holde tunga rett i munnen. Godt å tenke på litt andre ting når man har noe trist hengende over seg og.. Imorgen skal jeg på en stor shoot!! Endelig kan jeg snart fortelle hvilke lurerier jeg nå jobber med om dagen. Vi snakker awesome location, svømmebasseng, verdens beste fotograf og et innmari bra team med meg, dere får følge med meg / oss på snap og instagram.

God klem til alle.

14 Comments

 1. Hei:) lurer på hvilken str du har i kjolen? Den ble så kort i str small

  1. Jeg har S :) Jeg er 164 høy så den gikk til meg, hvor høy er du? :-) Klemmer

   1. Victoria

    Hvor har du kjøt underkjolen?:)

   2. Den hører til en annen kjole :-)

  2. jeg jobber i bikbok, og den er nok kort fordi det egentlig er en tunika :-)

   1. Heheh :D Ja :D Tenkte meg deet :D

   2. silje bjerken

    Hehe :-D men den var kjempefin som kjole!
    Så etter underkjole på lindex i går, men fant ingen i hvit :-(
    jeg har og kjøpt den hvite genserkjolen fra Bikbok som er så gjennomsiktig! vet du hvor du kjøpte din underkjole :-)?

 2. Hei :) Hvor har du kjøpt den hvite underkjolen? Du ser smashing ut! :)

  1. Den er fra en blondekjole som jeg har fra Sandro :-)

 3. Føler med dere <3

 4. Den blondekjolen er så fin <3

 5. Vi mistet også vår kjære og trofaste familiehund i går:( fryktelig leit, og urettferdig!! Gode tanker sendes:)

  1. Uff :-( Kondolerer. Klem til deg og <3 <3 <3

 6. Nydelig kjole! Perfekt til sommeren <3
  http://www.esterdahl.net

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *