Pastels for summer

For en stund tilbake designet jeg min egen lille bikini. Stylen eksisterte fra før, men jeg satt sammen fargekombinasjonen, og addet glidelås. Synes den ble både søt og sporty ♥

Uten navn-15Uten navn-19

Dere kan få kjøpe den jeg designet – her | Solbrillene er Quay – her (Bikinien er sponset, link til brillene er adlink)

Jeg har ikke visst om denne siden før, men synes det er et godt alternativ for å lage sin egen personlige bikini i de fargene og mønstrene man vil. Jeg laget en i svart/hvit også, viser den etterhvert! Dere kan også lage deres egen om dere vil, noe dere gjør her. Et lite tips på en deilig sommerdag ♥

23 Comments

 1. Så sporty og fin :-) Du stråler!

  1. Tusen takk! :-)

 2. Hei!

  Jeg forstår ikke helt hvordan dette fungerer.

  Om du finner noe du liker og forandrer litt på det slik som farge og litt annet detalj, og så vips er du klesdesigner?

  Koster virkelig den ene overdelen 144 dollar?

  1. Hehehe, neeeii du er jo ikke designer av den grunn :D :-) Men det er jo bare litt på gøy, at man kan lage sine egne farger, tror Nike også hadde noe sånt gående en stund. Det vet jeg ikke, er ikke det prisen på hele bikinien da? Og det er australske dollar :-)

   1. Det så ut som om det var pris for kun overdelen. Vet du ikke hva prisen var siden du selv fikk den sponset:)?

    Uansett vurderte ikke å kjøpe den, ble bare nysgjerrig på prisen.

    Du sier at om man kun velger farge eller tilsetter en annen detalj, så er man da ikke designer. Enig:)
    Har jeg et spørsmål til angående din kolleksjon du hadde

    Jeg skjønner virkelig ikke hvordan dette henger sammen. Du sier at du designert de klærne. Men hvordan kan man si at man designert noe (slik som kjole, bukser og slike ting) når det egentlig har fantes lignebde klær for lenge siden

    Er ikke det bare sånn at du valgte at de skal ha spnn mønster og slik stoff, og det var det hele?

    La oss ta den hvite badedrakt f. eks. Det fantes jo slike badedrakter før også? Hva som er det DU har gjort som er NYTT???

   2. Nei, jeg har jo bestemt alle produktene i mine kolleksjoner, samt kvalitet og farge. Mye av det har man jo sett før, men det er jo svært sjeldent at man finner et produkt i butikkene som man ALDRI har sett før, eller? Klesbransjen fungerer jo sånn, man blir jo inspirert av trendene, og så lager man sine egne versjoner av det.

   3. Men du har ikke utdannet deg som klesdesigner eller noe sånt?
    Et det da viktig med riktige kontakter og pågangsmot pluss kreativitet?

    Fordi ellers virker det litt som om mange kunne ha laget et par bukser og bare bestemt at de skal være f. eks røde med hvite blomster på eller noe i den retning?

    Men jeg antar uten at man kjenner riktige mennesker og ikke har råd til slike ting fra før av, så hjelper det lite med bare ønske og kreativitet. Eller?

 3. WOW! Kroppen din er helt forandret jo! Hva er den største endringen du har gjort, vil du si? Kostholdet eller treningen?

  1. :-) Wii! Det er definitivt kostholdet! Uten tvil. Men selvfølgelig har treningen gjort det enda bedre :-)

 4. Steike, for et resultat du har fått etter at du begynte på det nye kostholdet og treningen!! DET gir motivasjon det! :D Du er like flott på utsiden som på innsiden, Lene. Det har du alltid vært!! Gull verdt <3

  1. Wiii så gøy du synes det. TAKK <3 Takk for fine ord. Det er digg å få resultater, det gir en stor motivasjon til å fortsette <3 KLEM

 5. karoline H

  utrolig kul og sporty! ;-) selv om det var hakket for dyrt for meg å designe! :) også synes jeg du har fått utrolig synlige resultater i det siste! Et spørsmål ang nettsiden din, før husker jeg at du hadde (uten om din kolleksjon) favorittene dine fra bikbok og nelly osv som du hadde på nettsiden din, skal du snart legge ut det igjen? nå etter kolleksjonen din er utsolgt :) Dette synes jeg var utrolig kjekt!:D

  1. Takk :-) Så koselig <3

   Ja, jeg gjorde det – men det tok ufattelig lang tid å gjøre det, så mye enklere og bare linke til det fra bloggen egentlig :D Sorry <3

 6. hei lene :)
  jeg lurer på en ting ang ditt kosthold, spiser du mer enn du gjorde før? har snakket med ei venninne som har stilt i bikini fitness, som sier at man må spise maaassse (sunt da såklart) og spesielt når man trener i tillegg, for å forbrenne det vekk.
  men gjør du det, eller spiser du når du føler for det, eller holder du deg til en viss mengde kalorier? (uten å være på “diett” hvis du skjønner hva jeg mener, noe jeg ikke har planer om å gjøre heller, bare rett og slett forandre livsstilen med sunn mat og trening)

  1. Hei! Jeg tenker aldri på kalorier! :-) De som stiller i fitness trener jo helt enormt, så synes ikke du skal gå ut ifra hva hun sier kanskje :-) Jeg spiser normalt nå, 4 måltider om dagen, og det holder. Spiser såppass at jeg holder meg mett til neste måltid, men ikke så mye at jeg nesten sprekker, hihi. Igår feks – lagde jeg eggerøre av 2 egg, spiste 100 gram laks, og et hjemmelaget knekkebrød. Da holdt jeg meg mett i langt over 5 timer. Ikke så alt for mye mat, men nok til at jeg ble mett. I mitt kosthold er det viktigste å spise seg god og mett på sunne ting, men huske å ha med riktige og gode fettkilder som gjør at man faktisk holder seg mett også <3 Spør om du lurer på noe mer! :-)

  1. Takk <3 Det må du også ha, her skinner solen! Digg!

 7. Hei! Ja, jeg har merket mye forskjell på kroppsmålene mine ja, uten at jeg vil gå mer inn på det <3 Du skal se forskjell allerede etter en uke! Hva spiser du da? :-) <3 Bare ha litt tålmodighet, så kommer det nok!

 8. Du ser SUNN og STRÅLENDE ut, tydelig at du har funnet riktig kosthold! :)

  1. Tuusen tusen takk Elizabeth <3 Klem

 9. Kan jeg spørre hvilke størrelser du har på overdelen og underdelen? Synes de var superfine, men alltid vanskelig med størrelser.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *