In Bergen

Uten navn-41Uten navn-41Uten navn-44OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAUten navn-42


Sko Sandro | Bukse Gina Tricot | Trench COS | Caps Junkyard | Genser her | Veske Proenza Schouler

Hei fra Bergen ♥ Vi kom oss trygt frem igår, og har bare kost oss og slappet av siden. Henriette, Egil og lille Noah er også med, så det er jo ekstra stas. Her lager vi deilig mat, og bare nyter stillheten. Idag har vi vært innom alle årstidene også, sol, regn, vind og snø – men ser det er meldt finfint vær til imorgen, hurra! Ingen planer for dagen og det er så GODT! Trenger å lade batteriene nå.

God klem til dere!

4 Comments

  1. Hei Lene :) Jeg lurer på om du kan lage ett innlegg hvor du viser oss hår-rutinen din, du lager alltid så fin “halv-bun” men så ser det ut som du krøller det først. Du er alltid så fin på håret, og mitt er langt og tykt, men føler det aldri blir fint eller sånn jeg vil ha det, bare flatt og uten volum. Håper du har hatt en kjempefin dag. Klem fra meg

    1. Heia! Du, den er ikke så gjennomtenkt, bare tar det opp i en ball :D Hehehe, som oftest uten å krølle det. Veldig lenge siden jeg har krøllet håret mitt faktisk :D :D Når jeg tenker meg om .. :-) Men er jo fint å krølle det først, og dra det litt ut for at det skal bli litt mer naturlig. Half-bunnen er veldig tilfeldig :D Klem

  2. Du ser alltid like fin ut du, Lene! Kos deg masse i Bergen :-D

    http://www.katrineaastorp.blogg.no

    1. Og du er alltid like SNILL <3 Klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *