Something new

Uten navn-9

Denne lille, fine saken ble med hjem i kofferten fra New York. Det var på høy tid at jeg ordnet meg en skikkelig lommebok med god plass nå, kan ikke huske sist jeg hadde en stor en som dette. Er så digg, her får jeg til og med plass til iphonen min! Veldig enkelt når man ikke orker å drasse på veske, mobil og lommebok er jo som oftest det man trenger når man skal ut en liten tur. Og fargen kunne vel ikke blitt mer riktig til meg.. ♥ Hehe, meg og beige altså.. Håpløst.

Uten navn-10Uten navn-11

Var den ikke fin? Gleder meg til å ta den i bruk ♥ YSL må være en et av mine favorittmerker, de har så ufattelig mye fint, og så synes jeg produktene skiller seg ut fra alt det andre. Lovelove!

9 Comments

 1. Skulle hatt meg en ny lommebok jeg også. Den jeg har nå er en slitt Bjørn Borg (falsk utgave) som jeg fikk av mamma for noen måneder siden. Betalte du mye for denne? Kanskje du kunne ha skrevet et innlegg om tips til forskjellige lommebøker – et såkalt luksus VS budsjett innlegg. Er sikkert mange som ønsker seg luksusvariantene, men så er det gjerne noen som ikke har råd til det også, men som vil ha noe som ligner. Jeg skulle hvertfall ha likt å fått noen tips. En ny lommebok står sterkt på ønskelista nå, foråsidetsånn :P

  1. Hei, denne betalte jeg 6500,- med tax og 1500,- i fortolling, så ble ganske dyr til slutt. Til gjengjeld er det jo en lommebok jeg kan ha i mange år fremover :-) Ja, det skal jeg få opp på to-do lista mi <3 Klem

 2. mellotune.blogg.no

  så utrolig fin! <3

 3. Kjempefin lommebok :-)

  Jeg reiser til Ålesund for første gang i helga. Skal ligge på det hotellet du tipset om tidligdte. Waterfront eller noe? :-) har du tips til gode restauranter? selger de god sushi/aasiatisk mat en plass?

  1. Hei, jaaa – Waterfront er superbra <3 Gled deg :-) Hmm, nei det er ikke så mange sånne type restauranter i Ålesund. Men vil anbefale Maki :-) Ellers er Anno ok, og XXL :-) Nå er det jo mange år siden jeg bodde der, så kan jo være det har kommet noe nytt og spennende :-) Klem

  2. Du bør sjekke ut Orient i kongens gate 30. Trur det er adresse. Det er hvertfall en av mine favoritter. Jeg bor i ålesund sjøl, så den er absolutt verdt å sjekke ut. De har både sushi, japansk og orientalsk mat. Rett over gata, finner du long cheng. Dette er en thairestaurant med take away avdeling nede og restaurant oppe. Verdt å sjekke ut.

   I borgundveien (husker ikke nr..men det er der som Adams pizza var før) har det kommet en ny sushi sjappe som visstnok skal være populæ. Jeg spiser ikke sushi sjøl, så jeg vet ikke. Men det er hvertgall tips, så har du et utvalg å velge i mellom.

 4. Helt nydelig lommebok, passer stilen din utmerket :) En klassiker du kan ha i mange mange år uten å bli lei.

  Har vært gøy å lese bloggen din på mange reiser den siste mndn, men kjenner jeg håper du tar i et lite tak og kjører på som du gjorde etter tilbakemld-runden din. Bloggen din er kjempebra, men da var den helt fantastisk inspirerende og gøy og lese! Håper du tar med deg velmente ord, og kjører på med energien du hadde da. For er det noe du kan så er det å inspirer oss andre! Klem :)

  1. Ja, helt enig – derfor jeg gikk for den fargen :-)

   Åh ja, jeg vet det. Helt klar over det selv også, men det er rett og slett fordi jeg ikke har tid :-( Dagene flyger avgårde i møter, og jeg er så og si ute hele dagen.. Så derfor er det hverken nok tid, eller energi til å gjøre tidkrevende og kreative innlegg desverre :-( Men jeg håper ting roer seg litt snart, slik at jeg kan være superduper flink igjen, og jeg looover at det skal jeg bli <3

 5. Jeg har iphone 6, begynte å bruke den igår så ikke blitt så kjent med den enda, men fornøyd så langt <3 6500,- for lommeboken + 1500 i fortolling :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *