Stylingchallenge – vote for me

unnamed6Uten navn-55

Nå kan dere få se hele videoen fra Stylingchallengen med Steen og Strøm Magasin ♥ Sammen med Glenn, Hedda og Guri fikk vi hvert sitt stylingoppdrag – og mitt var å style mitt favoritt festivalantrekk fra butikkene på Steen og Strøm Magasin. Og det var jo ingen problem, det er jo innmari mye kult der! Antrekket fant jeg på 1-2-3, og jeg fikk selv en skikkelig festivalfeeling av antrekket. Kombinerte en søt og lett blondekjole med skinnjakke, hatt, boots, briller og frynseveske – den perfekte festival looken.

Håper dere vil se gjennom filmen av meg og de andre, for så og stemme på den personen dere synes løste oppgaven best, håper såklart dere vil stemme på meg da, hihi ♥ OG! Alle som er med å stemme, har nemlig muligheten til å vinne … WAIT FOR IT – gavekort på 10.000,- hos Steen og Strøm Magasin. Så dere må jo nesten bare stemme i vei, så kan både jeg og dere krysse fingrene for å vinne!

I tillegg håper jeg jo også at dere vil komme på kundekvelden som vi skal ha på onsdag, dere kan melde dere på her. Her vil både jeg, Glenn, Hedda og Guri være, og vise frem antrekkene. Vinneren kåres der og da, så det blir gøy. Dere må jo bare komme!

IMG_0137-2

Meg og Rolf Ørjan tar en titt på resultatet den dagen vi filmet. Hva synes dere om antrekket? Passer bra til festival dette, vel? ♥ Stemstemstem i skjemaet under. Sees vi onsdag?

20 Comments

 1. Wow, såå flink du er! Og for en utstråling:-)

  1. Hehe åå?? SÅ hyggelig, takk <3

 2. Jeg får ikke lagt inn min stemme :(

 3. Det går ikke å stemme :/

 4. Likte veldig godt antrekket du satte sammen! Moro å se på :-)

  http://www.katrineaastorp.blogg.no

 5. Hvor er den blondekjolen fra? :)

  1. Finner ut senere, husker søren ikke helt, luuurer på om det kunne være Charlotte Eskildsen eller Designers Remix :-)

   1. alexandraeldby.com

    Kjolen er fra Designers Remix, og utrolig fin ;-)

 6. Hei! den hvite kjolen var sykt fint:) hvor er den fra?

  1. Hmm husker ikke akkurat nå, men det vet jeg ikveld! :-)

 7. Så filmen! Alle hadde så fine antrekk:)

  1. Ja, det synes jeg også <3

 8. Prøver å stemme på deg, men det funker ikke..

  1. Takk for det! Men prøv en annen nettleser :-)

 9. får ikke stemt jeg heller :-(

  1. Prøv i en annen nettleser, da skal det gå <3

 10. De sier at dere må prøve en annen nettleser :-) Så se om det går da, klemklem

 11. Har stemt på deg, det var et lett valg- du hadde det fineste antrekket, Glenn kom på en god andreplass ;-)

 12. Er det bare meg, eller er skjemaet forsvunnet? :P Prøvde her om dagen å stemme, men det gikk ikke så ville prøve med en annen nettleser nå :)

  1. Casandra

   Har forvunnet her også..

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *