All white everything

Uten navn-68

Igår hadde vi en ordentlig SOMMERdag i Osloby, det viste over 23 grader på graderstokken før jeg gikk ut døren for å ta disse bildene. Så DIGG! Blir så godt humør altså. Og ikke mindre godt humør av å møte gledesprederen og min kjære venn Espen for lunsj og bilder. Vi to altså, hehehe vi har det så gøy!

Uten navn-71Uten navn-64Uten navn-66Uten navn-67Uten navn-72Uten navn-70

Hatt Lene Orvik Collection her // Topp Lene Orvik Collection (utsolgt) // Sko COS // Veske Proenza Schouler // Briller Quay // Skjørt Gina Tricot (gammelt)

Kameraet er alltid med! Det kommer forresten et innlegg om det på fredag, der får dere nok svar på mye dere lurer på ang kameraet, mange som spør så nå er det på høy tid med innlegg ♥

Her er Espen, i sin oh so amazing dress fra Zara, digger den! Den skal jeg kjøpe til Gard. Espen inspirerer.

Uten navn-74

Vet dere hva jeg skal nå? PAKKE! Flyet til NYC går klokken 18.15 i ettermiddag. Dreamliner med Norwegian it is, gleder meg! Forhåndsskriver et innlegg til dere, som postes ikveld når jeg er på flyet. Så skrives vi fra New York imorgen. Husk at tidsforskjellen er 6 timer, og det kan være jeg kun legger ut ett innlegg om dagen siden det er ferie, og den skal nytes 100 % ! Håper på forståelse for det. I mellomtiden må dere bare følge med på instagram : @leneorvik og snapchat : leneorvik ♥

5 Comments

 1. Benedicte

  Vet du hvilken dress den til Espen er? Lett etter en dress i den fargen til samboeren for et bryllup vi skal i, og denne er helt perfekt! Ser at Zara har flere, så lurte veldig på hvilken det er..

 2. Så fin du er. Jeg sikler på de blomstrete buksene fra kolleksjonen din, men har shoppa så mye i det siste at jeg er usikker på om jeg tør å komme hjem med mer nå.. Haha :-)
  http://poppiesandprada.femelle

 3. Så nydelig du er Lene, kjempe fin look. God tur til NYC, kos dere kjempe masse. Gleder meg til å se bilder fra turen deres, skal følge med på Instagram :-D klem

  Makeup, Beauty & Fashion

 4. Charlotte

  Så flotte bilder av dere begge!=)

  Det er forresten utrolig bra at du har endret livsstil, altså matvaner, trening på så kort tid som du har!
  – For mange er det en stor overgang, men for deg så virker det veldig lett, så du er heldig sånn sett!(:
  Du har jo selv skrevet tidligere at du før spiste akkurat det du vil, og det er vel egentlig det verste man kan gjøre med kroppen sin:)
  Trening, men spesielt kosthold har enormt mye å si for hvordan vi føler oss, humøret, vektreduksjon bygge muskler og ikke minst det aller viktigste hvordan kroppen har det innvendig;)
  Så stå på, Lene- du er super flink!=)
  PS: Det er lov å ha en dag i uka hvor man skeier ut og spiser alt man vil(: Man har trossalt ETT liv på jorda.
  Klem Charlotte

 5. Woow! Du ser råbra ut! Forelsket meg helt i dette antrekket :-) God tur til NYC og kos dere masse!

  http://www.katrineaastorp.blogg.no

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *