The most perfect travel outfit

Uten navn-66


Få dager igjen til avreise! Kribler i magen til Dubai. Gleder meg innmari ♥ Noe av det jeg setter som pri én når jeg reiser, er å reise komfortabelt. Slik jeg kan slappe av og kose meg på flyturen, er jo ganske redd for å fly in the first place, så da hjelper det litt på og reise i litt kosete, myke og deilige klær. Enig? Så denne gangen blir det den nye søte dressen min, kombinert med joggesko, caps og bomberjacket. Perfect choice. Gode sko er jo også et must, og dette er de aller beste skoene jeg har faktisk.

Uten navn-64Uten navn-65

Joggedress Envii // Caps Bik Bok // Briller Bik Bok By Lene Orvik // Ryggsekk Bik Bok // Jakke H&M // Sko Asfvlt

Hva skal dere i påsken forresten? Tell me! Være hjemme, fjellet, utlandet?

13 Comments

 1. Lekkert og komfy på en gang. Må jo like det. Tror jeg må finne meg en fin joggedress til jeg skal reise til Gran Canaria :-)
  http://poppiesandprada.femelle

  1. Ja, det får du gjøre :-) Alltid digg med comfy på fly <3

 2. Åå, den joggedressen er såå fin! Selv skal jeg noen dager på fjellet (to ulike plasser), og jeg skal lære meg å stå på ski! Haha.. Dette blir braaa (litt redd) :-) http://charlottetunes.femelle….

  1. Jaa, den er veldig fin :-) ÅÅ så gøy da! Det er jo dødsgøy med skiii :-) Lykke til!

 3. Heia, hmm Fairmont The Palm er det jeg har bodd på de siste gangene. Elsker det! :D Men det er jo litt dyrt.. Anbefaler å se på Palmen eller i Marinaen <3

 4. For meg blir det en studiepåske, men sånn er det når man skal levere inn masteroppgave 1. mai.. Deilig med noen avbrekk da, så da trykker jeg meg inn her og drømmer meg bort! gleder meg til oppdateringer fra Dubai! Vet du når det er best å reise dit? Hvordan er det der feks når det er sommer her?

  1. Åå så flink du er <3 Ikke reis dit om sommeren, da går det ikke ann å være ute :D Så er nok best å dra fra typ sept/okt til mai :-) <3

 5. Jeanette

  Perfekt reiseantrekk! Gleder meg til å følge deg på reisen, alltid like kjekt og inspirerende! :-)

  God tur!

  http://bloppis.no/shops/minlil

  1. Herlig, jeg gleder meg og <3

 6. Super kul joggedress! :)

 7. For en utrolig søt joggedress! Helt enig med deg i at det er veldig viktig med komfortable klær og sko på flyreise :-) I påsken skal jeg blant annet feste litt med venninner og til helgen reiser jeg og kjæresten til Gøteborg for å ligge på spahotell, blir veldig deilig! :-)

  http://www.katrineaastorp.blogg.no

  1. Takk :-) Åh deilig, kos det massevis!! :-) Spa hørtes himmelsk ut :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *