Behind the scenes

Jeg skal leve lenge på photoshooten vi hadde i Dubai i februar. Det er noe av det gøyeste jeg har opplevd på lenge! Locationen i seg selv er jo perfekt, været var aldeles nydelig, jeg fikk shoote min helt egen Lene Orvik collection, fotografen er den aller beste og det samme er teamet som var med. Det var så utrolig god energi i gruppa, mye latter og mange bra bilder. Veldig, veldig fornøyd – og stolt.

Og her kommer mange behind the scenes bildene fra shooten vår ♥

Uten navn-47Uten navn-40Uten navn-33Uten navn-38Uten navn-43Uten navn-46Uten navn-37Uten navn-48Uten navn-41Uten navn-51Uten navn-42Uten navn-34Uten navn-44Uten navn-52Uten navn-53Uten navn-49

Savner ordentlig tilbake nå, både til dagen hvor vi hadde shooten og holdt på i 13 timer, og til Dubai! Drar jo tilbake om bare 4 (!!) dager, wææ vi er heldige altså. Gud som jeg gleder meg!

Vil igjen takke Thomas Qvale for bilder, Malene Stølen for film, Elisabeth Enger for hår, Susy Jægtvik for sminke og bryn og Helene Stålem fra Bik Bok – dere er litt av en gjeng ♥ Photoshooten hadde ikke blitt det samme uten dere der.

Var det gøy med litt bts bilder? Kan ta en runde to om dere vil se mer, ble litt mye i ett innlegg med alle!

16 Comments

 1. Så gøy det så ut ☺

  http://poppiesandprada.femelle

 2. så fine bilder :D vil gjerne se flere :)gleder meg til kolleksjonen er ute i butikk, god påske :)

  1. God påske :-)

 3. Hvilken str har du i kjolen? Gleder meg til den kommer for salg :-)

  1. Jeg har s i denne, alle prøver til meg kommer i s.. Så litt stor, må ha den i xs :-)

 4. Fine deg! Gleder meg til kolleksjonen din altså:)

  1. Så herlig! :-)

 5. Ååå, gleder meg SÅNN til kolleksjonen kommer ut!! :-D
  http://charlottetunes.femelle….

 6. Så moro å se på disse bildene! Gjerne legg ut en runde to :-) Ser ihvertfall ut som at du hadde det gøy!

  http://www.katrineaastorp.blogg.no

  1. ;-) Jaa supergøy :-)

 7. Är supersugen på klänningen till min bal! Kommer den att komma till butik i Sverige? Hur mycket kommer den att kosta? Finaste kollektionen! :D

 8. Den kjolen er sååå fiiin!! :D når kommer kolleksjonen ut i butikkene?

 9. Karoline

  Når kommer prisene på klærne :D ?

 10. Jeg lurer også veldig på når vi kan se prisene. Jeg er i Los Angeles når kolleksjonen kommer ut, så får forhåpentligvis bestilt på nettet. Men litt fint å vite om de plaggene jeg ønsker holder seg innafor budsjettet :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *