Hint of pastels

Uten navn-8Uten navn-1Uten navn-6Uten navn-2Uten navn-3

Veske Proenza Schouler // Sko Stuart Weitzman // Jakke Ganni // Briller Bik Bok By Lene Orvik // Skjørt & topp Holzweiler

Idag har jeg sortert ut alle klærne som skal selges på utsalget vårt på lørdag, 5 søppelsekker med klær, sko, vesker, treningstøy, hatter og bikinioverdeler som skal selges for 50,- Billig billig, og mye bra! Ellers har jeg hatt hjemmekontor, vært supereffektiv og fått gjort massevis, vært på Steen og Strøm på lunsj og jobb med Glenn og nå skal jeg straks fyre i peisen og sette igang med lasagne før Helen kommer. Vi har nemlig playdate med Mariokart ikveld, gleder meg ♥

Så gøy med så søte tilbakemeldinger på bts filmen jeg postet idag forresten, veldig hyggelig!

12 Comments

 1. Pasteller er så fint <3 Kos dere med Mariokart! :D

  1. Jaa <3 Takk, det gjorde vi!

 2. Hei Lene!
  Har i det siste begynt å følge bloggen din, syns du er flink og at du har en veldig bra stil :)
  Kan jeg få spørre hvilken str du har i bootsene på bildet og om fargen er praline suede?
  Hvordan er de i str? Jeg bruker stort sett 36 og 37, avhengig av brand, så er litt usikker på hva jeg bør velge.
  Jeg har siklet på dem så innmari lenge og i fjor var de jo umulige å få tak i en stund!

  1. Så hyggelig, tusen takk – og velkommen :-) Jeg har str 37, praline suede ja :-) (Grå ikke beige) Finnes en beige og vet jeg. Jeg er 36 – 37 selv, men valgte 37 og det var passelig til meg :-) Klem

 3. Jeanette

  Så herlig med lyse freshe farger, det går virkelig mot vår og sommer! Min favorittårstid(er) :D Kos dere med playdate!

  Jeg selger en god del på min bloppis nå for tiden, ta en titt de som vil! :)

  http://bloppis.no/shops/minlil

  1. Mine og <3 Er så mye lettere å kle seg! :-)

 4. Elisabeth

  Hei lene :)

  Bare lurer på hvor det har blitt av arkivet? Har så lyst å se litt bakover i tid uten at eg må bla kjempe langt tilbake. Kanskje jeg som er blind, og at det er her. Men eg finner det ikkje. Hadde vært utrolig glad for svar.

  Stor klem til deg <3

  1. Hei, du – blogg.no har gjort den gamle bloggen min inaktiv, så venter på at de skal åpne den igjen slik vi får overført alt innholdet :D Klemklem

   1. Elisabeth

    Det var bra å høre. Takk for svar :)

 5. Heei :)

  Du har ikke nå navn på den freshe neggelakken? Selger de neggelakk hos S&M kanskje?

  1. Nei desverre, de selger den ikke – men de legger den :-) Vet ikke navnet desverre :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *