That outfit

Uten navn-4

HOW cool is this set? ♥ Love, love, love it!

Hei dere og fin fin lørdag! Våknet klokken 09, og lå i sengen å dro oss helt til klokken var 12. DET var deilig det, koste oss med smoothie, og The Killing. Den serien må dere se, anbefales virkelig! Vi er på sesong 3 nå, 1 & 2 var bra, spesielt siste sesong, men sesong 3 er noe helt annet, og helt rå! Hektet much? Oh yes.

Igår var jeg på Moodsfest sammen med Cathrine, Henriette og Renate, og det var så hyggelig! Spiste nydelig mat på Olivia før vi dro, og avsluttet kvelden med noen glass vin på Pinerolo. Girlsnight er gull verdt ♥

Antrekket fra igår fikk jeg låne av Geztus og Holzweiler, var på Holzweiler hos de herlige jentene der i noen timer igår – og snek litt på høsttrendene, SÅ mye fint altså.. Bare å glede seg. Så var jeg så heldig å få låne med meg dette settet hjem. Det kommer ikke i butikkene før april/mai om jeg husker riktig, og gjett om jeg skal sikre meg det!

Uten navn-6Uten navn-7

Nå kommer Malene snart, kvalitetstid med litt besøk, og shopping litt senere, ikveld skal vi i bursdag. Hei hvor det går ♥ Tusen takk for nydelige og støttende kommentarer på innlegget igår! Var utrolig godt med en liten utblåsning, og enda bedre at dere var så positive og gode tilbake! Herlige dere. Dere gir meg SÅ utrolig mye! Jeg skal få svart på alle kommentarer ila helgen, men nå må jeg ta imot besøket her. 

SMIL fra Lene ♥

22 Comments

 1. Silje gundersen

  Du er rett og slett FANTASTISK <3 et skikkelig godt forbilde. Jeg blir bestandig så glad av å lese bloggen din. Større inspirasjonskilde skal man lete LENGE etter. Heia deg fine Lene!!! <3 god klem

  1. Guuri så hyggelig!! TAKK <3 snille deg :-) Ååå, nå ble jeg glad! God søndag <3

 2. Birgitte

  Hei :)
  Hvor er blomsterpottene kjøpt?

  1. De er fra Skultuna :-) Milla Boutique :-)

 3. Hvordan får du slike bølger?:) så rent å elegant!

  1. Rettetang <3 :-) :-)

 4. Bruker du mast vol 2 her?:-)

  1. Nei her har jeg brukt rettetangen min faktisk :D :D

 5. Du er og var så lekker i går! Håper du koste deg mye <3

  1. Takk skjønne! Håper du hadde en superfin feiring :-)

 6. Settet var VELDIG coolt! Svart og gull <3

  1. Takk, likte det jeg også :-) <3

 7. Hei Lene!Et tips til en veldig enkel og god smoothie du bør prøve og lage: blåbær, banan og soyamelk! Kjempegodt!!!!

  1. OO det hørtes nammis ut, I will try- takk <3

 8. Elisabeth L

  Hei Lene! ville bare si at for meg så er du et utrolig flott forbilde med sunne verdier! og det har du vært alle årene jeg har fulgt deg, og vil fortsatt være selv med nytt kosthold eller ikke:-) er utrolig glad for at du skrev innlegget med ingen andre intensjoner enn å inspirere og motivere, og det setter jeg kjempe pris på:-) sliter ikke med dårlig mage selv, men jeg spiser usedvanlig mye snop og andre ikke sunne snacks.. og selv om det ikke synes på kroppen, så skjønner jeg at det ikke vil føre til noe godt! Derfor ser jeg virkelig frem til sunne oppskrifter og tips fra deg :-D ha fortsatt en god helg og stå på! <3

  1. Så hyggelig, tusen takk :-) Ja bort med usunnheter, det hjelper sånn på magen <3 Stor klem

 9. God helg nydelige, Lene!
  Hvordan går det?

  GRATULERER så masse med ny kolleksjon, utrolig kjekt! Kjempe stolt over deg. Så glad på dine vegner, gleder meg til å se det i butikkene når eg er hjemme i Norge <3

  1. God helg fine deg, har du det fint på tur?? :-) Takk for det, gleder meg masse! Klem og kos deg videre :-)

   1. Lisa M

    Vi har det utrolig kjekt, opplevd så utrolig mye. Storkoser oss :-) Det beste så langt var når vi hoppa i fallskjerm, sykeste eg har gjort noen gang, for en følelse! :D Anbefales virkelig, det må du prøve om du får mulighet, hihi.

 10. HJEEEELP for en herlig Geztus suit! Jeg elsker alt som kommer i en eller to deler, håper moods leverte i år som tidligere – sees til uken Lene!

 11. Oppskrift til en DEILIG og sunn smoothie. Banan, skummet melk, vaniljeproteinpulver (fungerer like fint uten) og litt peanøttsmør. Den er så god!!!! :-)

 12. Wow, for et nydelig sett! Du så helt stunning ut :-) Bra du har kost deg sånn da!

  http://www.katrineaastorp.blogg.no

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *