Answers

Dine beste Oslotips – særlig restauranter?

Restauranter ja, her er det mange. Jeg elsker å spise ute, og benytter meg av anledningen til det så fort det er mulighet. Jeg er en sucker for asiatisk, det skal sies- det er det beste jeg får! Jeg har ganske mange favorittrestauranter, og de får du her :

Dinner : Dette er en av mine favoritter, asiatisk. Smakene, drinkene og stemningen her er amazing! Ligger ved siden av Nathionaltheateret. Bestill bord før i god tid, det er alltid fullt!

Plah : Også asiatisk, ligger i enden av Hegdehaugsveien og har supergod mat.

Sudøst : Drinkene her er amazing, det samme er maten, og stemningen? Upåklagelig. Loungemusikk, som er det cooleste og beste jeg vet når jeg er ute og spiser – perfect warm-up om du skal ut etterpå. Ligger på Grunerløkka.

Hanami : Asiatisk som ligger nede ved bryggen på Tjuvholmen, utrolig coolt sted, gode drinker, god sushi, godt alt. Stemningen = fab

Lille Asia : Her får du også asiatisk, yes – på lik linje som alle restaurantene over.. Gode drinker, billige og gode retter. Stemningen her er også ganske bra!

Asia : Denne er det ikke lenge siden vi oppdaget, helt ny som ligger i begynnelsen av Aker Brygge. Også asiatisk, og serverer edamame til den store gullmedalje – score! Da er jeg solgt vet dere.. Hehe, neida – utrolig hyggelig stemning der, minner litt om Olivia, bare at det er litt kulere (samme eiere) og maten er supergod!

Ellers kan jeg anbefale Delicatessen, Olivia og Restaurant Eik.

Her er vi på Fishmarkadurinn på Island, en superkul restaurant med den rette stemningen. Gode drinker, nydelig mat, masse folk og god stemning. Det elsker jeg ♥

Uten navn-1

Hvordan holder du motivasjonen oppe med bloggingen? Du har jo blogget så lenge, i tillegg til at du blogger så ofte?

Min største motivasjon for å holde bloggen gående, er jo dere. Tilbakemeldinger, og kontakten med dere gjør at jeg får glede av og gjøre dette! I tillegg så har det blitt en stor del av livet mitt. Det hadde blitt veldig tomt uten. Jeg er jo vant til å dele livet mitt med dere, og det har jeg gjort såppass lenge nå, at jeg nesten ikke kan se for meg en dag uten. Jeg elsker jo dette, og jo mer tilbakemeldinger jeg får av dere – jo mer har jeg lyst til å fortsette.

Har du og Gard snakket om giftemål, evt hvordan ville drømmebryllupet være, og hvor? Har dere snakket om å få barn sammen?

Vi snakker selvfølgelig om det, men på en veldig avslappet måte. Begge er nok veldig enige i at det ikke kommer til å skje enda, vi stresser overhodet ikke med dette. Vi har ikke vært sammen så lenge, og derfor føles det nok mer naturlig og bare være kjærester, og det passer oss veldig fint ♥ Jeg har jo alltid tenkt at jeg vil gifte meg utenlands, men de siste årene har jeg nok skjønt at jeg helst vil ha alle menneskene som betyr noe for meg sammen med meg på den dagen, og det kan jo være litt vanskelig om man planlegger å dra utenlands. Så når den tid kommer, om mange år – blir det nok norsk bryllup over en hel helg. Viktig at man får nok tid med alle, så man trenger litt tid, hehe.

Vi har selvfølgelig også snakket om det å få barn, men ikke på det stadiet at vi planlegger det. Vi tuller bare litt rundt med det, og sier at vi gleder oss til det skjer. Som med giftemål, så er ikke dette noe vi ser for oss i nærmeste fremtid. Vi vil være oss, reise, oppleve, jobbe og satse. Hverken jeg eller han er klar for barn nå. Men vi gleder oss selvfølgelig til den dagen det skjer!

Hva er ditt beste tips til en positiv hverdag?

Ikke ta noe for gitt, være takknemlig for det man har og menneskene man har i livet sitt. Tenke gladtanker og glede seg til alt som skal skje i fremtiden, det gir godfølelse det ♥

Hvor handler du den største brøkdelen av klesskapet ditt?

Det tror jeg må være en delt førsteplass mellom Zara og Bik Bok faktisk.

Er du alltid så glad som du viser på bloggen?

Ja, det vil jeg si! Jeg er en utrolig positiv og glad jente, og det har jeg alltid vært. Jeg er aldri sur og sint, og krangler hverken med foreldre, søsken eller venner. Men selvfølgelig har jeg “drittdager” jeg også, eller perioder i løpet av en dag der jeg er sur, eller irritert – og da er det som oftest Gard det går utover, hehehe. Venner og familie kjenner meg som en gladjente, mens Gard får se den “jentesure” siden av meg også. Lucky guy, hehe ♥

IMG_3526


Hva salgs kamera bruker du?

Jeg bruker Olympus Pen Lite E – PL7, og har en ekstralinse på 45mm som jeg tar antrekksbilder med.
Det som er så greit med dette kameraet, er at det alltid er med! Det er så lite, og tar nesten ikke noe plass. I tillegg er det helt supert å ha rundt halsen.

Uten navn-5

Dine topp tre reisemål for kjærestepar?

Bare tre? Klarer ikke velge, hehe. Island, Dubai, Maldivene, Barcelona, oooog Miami? Elsker alle disse stedene ♥

Hva er din favoritt café?

Oioi, den var vanskelig. Spesielt nå som jeg har blitt så glad i kaffe! Jeg har ingen spesiell favoritt, men går ofte både på Waynes, Espresso House og Kaffebrenneriet. Sistnevnte er mye billigere enn de to andre, just saying!

Beste triks på kjøkkenet?

Det er at jeg alltid smaker til, smaker, smaker, smaker hele tiden. Det er mitt aller beste triks. Jeg lager sjeldent mat etter oppskrift, jeg lager etter smaker. Gard blir helt gal siden det ligger tskjeer overalt når jeg lager middag, hehe.

Hva gikk du på videregående?

Da gikk jeg først tegning, form og farge – deretter frisørlinjen, og så til slutt gikk jeg almennfaglig påbygging. Gud, dette begynner å bli lenge siden kjenner jeg, iik.

Hvor mye trener du? Hvor mange økter i uka som regel? Spiser du sunt? Hva er din guilty pleasure? Du ser super fresh og sunn ut! Elsker deg og bloggen din.

Jeg har ikke kommet helt inn i treningsrutinene mine enda, desverre. Litt sløv her,  i tillegg til at det har vært ganske mye jobb, og tiden har ikke strukket helt til. Men når jeg først setter i gang, prøver jeg 3-4 ganger i uken. Jeg spiser absolutt ikke sunt, jeg spiser akkurat det jeg har lyst på, og det har jeg alltid gjort. Det er bare ikke helt meg å spise sunt på en måte, jeg blir litt.. Deprimert bare av tanken! Synes man skal unne seg å leve, kose seg og spise det man vil om man vil. Men selvfølgelig alt med måte. Likevel så har jeg et mål om at jeg etterhvert, skal bli litt flinkere å kutte ut snopet i hverdagene.. Baah. Og det i seg selv er en kamp! Min quilty pleasure må jo vøre snop det da, hver eneste dag. Klarer.ikke.la.være!

Lurer på når du og Gard har vurdert å stifte en familie?

Vi har ikke lagt noen plan for dette. Men som jeg nevnte tidligere i innlegget, så er det nok en stund til enda. Jeg ser ikke for meg noe familie før kanskje 5-6 år.. Men det blir veldig hyggelig når vi føler oss klare for det!

Kva vil du sei er topp 10 plagg for våren?

Oi, den var litt vanskelig. Ikke helt kommet inn i vårmodus enda, selv om jeg gjerne vil! Widelegbukser kommer det mye av, de som er vid hele veien. I tillegg kommer det mye av flared jeans, typ veldig 90-talls. Og for min egen del, vil jeg nok satse mye på cropped tops, høye hæler, delikate plagg, jeans, skjørt med print, generelt mye print, det tror jeg også det vil komme mye av i butikkene.. Jeg gleder meg ihvertfall til å gå i skjørt og høyehæler, med baare ben! Elsk, elsk. Bort med varme vinterklær.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dine neste reise mål? Og reisemål du anbefalar?

Neste reisemål er NEW YORK! Jeg og Gard drar avgårde i April, og jeg gleder meg som et lite barn! Jeg anbefaler Island, Barcelona, Miami, New York, Maldivene, Mexico, Paris, London..

Er du forlovet?

Nei, det er jeg ikke. Tro meg – da hadde dere visst det, hehe ♥

Hva spiser du iløpet av en dag?

Det er litt vanskelig å sette fingeren på, for jeg spiser jo veldig variert fra dag til dag. Som tidligere nevnt, så spiser jeg det jeg har lyst på. Drikker et par kaffe per dag, spiser knekkebrød, brødskiver eller skyr/yoghurt.. Egg spiser jeg nesten hver dag. Til lunsj er det som oftest salat, baguette, eller noe lignende.. Middag hver eneste dag selvfølgelig, og det kan jo være så mangt.. Glad i kjøtt og asiatisk, glemmer litt av å spise fisk! Det må vi bli flinkere på.. Vi spiser som regel middag så sent, at kveldmat utgår, så da blir det gjerne litt snop og kosemat i stedet på kveldstid.

Hvordan har du det for tiden?

Takk som spør! Du, jeg har det (med hånden på hjertet) faktisk veldig, veldig bra! Jeg har ingenting å klage over. Har det trygt og godt i leiligheten, er forelsket og lykkelig med Gard, har venner og familie jeg bryr meg om, har en jobb som er superspennende og mange spennende prosjekter i fremtiden som gjør at jeg nesten letter av glede! Det er stadig vekk ting som skjer, og ting jeg gleder meg til- og jeg kunne ikke vært på et bedre sted enn jeg er nå.

På den litt negative siden, så er jeg mye stresset. Jeg har mange baller i luften som skal på plass, og mange jeg vil ha tid til, i tillegg til at jeg må ha tid til meg selv også innimellom. Noen dager er verre enn andre, mens andre dager er helt tipptopp! Men jeg føler jeg har mye arbeid og ansvar som henger over meg. Likevel klarer jeg som oftest å snu dette til noe positivt ♥

Har du ikke tatovering på brynene lenger? Isåfall ble du fornøyd med resultatet? Og hvor tok du det?

Nei det har jeg ikke! Jeg har bestemt meg for at jeg vil ha tilbake mine egne, naturlige bryn. Og derfor har jeg begynt å gå til BrowRehab som hjelper meg med det. Det tar tid, men det funker som bare det! Jeg bruker Castoroil som gjør at hårene vokser fortere, og flinkeste Susy hjelper meg med brynene hver eneste måned. Det har faktisk blitt helt sykt bra, ift hva det var før. Og jeg gleder meg til sluttresultatet.

Når jeg tattoverte, var jeg veldig fornøyd med resultatet, ja. Det ble naturlig og fint, men det går jo over etter en stund, så da må man gjøre det på nytt. Jeg gjorde det hos Hege, på Beautyink.

Hvordan takle kjærlighetssorg?

Da må man bare se fremover, uansett hvor vanskelig det måtte være. Alle sår leger med tiden! Prøv og ha en fullbooket kalender, møt venner, gå ut og spis, tren, gjør ting som hjelper deg og ikke tenke på han/hun. Sitter man hjemme og tenker, kommer man ingen vei. Man må bare komme seg ut av det, og heller prøve å glede seg til ting i fremtiden. Det finnes flere enn én person som kan gjøre deg lykkelig ♥

Er du en sjalu person?

Ja, jeg er nok litt sjalu av meg altså, det skal jeg ikke legge skjul på. Men samtidig så er jeg veldig trygg på meg selv også, og ikke minst på Gard. I begynnelsen var jeg kanskje litt mer sjalu enn jeg er nå, nå stoler jeg på han 100 %. Alle kjenner nok på litt sjalusi i blant, og det er helt normalt!

Krangler Gard og du ofte?

Nei, det gjør vi ikke. Vi hadde noen krangler i begynnelsen, men det var jo også litt fordi vi ikke kjente hverandre så godt som vi gjør nå, og da er det ganske normalt at det oppstår noen situasjoner hvor man krangler litt. Nå som vi har vært sammen en stund, har vi lært hverandre og kjenne, og da er det mye lettere og unngå sånne type ting.

Har du vært på Lawo/Horgans før eller er det ikke steder du drar på når du skal ut med jentene?

Jeg har vært på Horgans, men det er maaange år siden. Lawo var jeg for ikke så lenge siden, i en bursdag til to venninner. Men ellers går jeg ikke dit. Lawo scorer uansett høyere på listen enn Horgans.

Reisetips ang Dubai for studenter som ikke har så god råd?

Det er ikke så dyrt å dra til Dubai faktisk, 2500,- t/r med Emirates betalte jeg nå når jeg var der, så reisen dit er ikke dyr. Taxi er utrolig billig, så man kommer seg rundt omkring for en billig penge. Men det er ganske dyrt både å bo, og spise o.l i Dubai. Men er man mange som feks drar sammen, og deler rom – trenger ikke hotell nødvendigvis å være så dyrt. Men mat, utflukter og shopping er det fortsatt veldig stive priser på. Men om du gjør litt research, finner du helt sikkert restauranter o.l som ikke koster skjorta. Anbefaler absolutt en tur til Dubai altså. Det er bare helt magisk ♥

Har du virkelig ingenting i leppene dine? De er blitt så fantastisk fine :)

Tusen takk for det! Nei, jeg har absolutt ingenting i leppene mine, hånden på hjertet. Jeg har heller aldri prøvd sånne type ting. Mamma tror jeg ler litt når jeg får sånne spørsmål faktisk, fordi hun har alltid sagt at jeg ble født med trutmunn, hehe. Og det er faktisk helt sant.

Hva bør man pakke med seg til island nå i disse kalde vintermånedene?

Ullundertøy, lue, hansker, skjerf, varme sko,  og en tykk, tykk jakke. Det var iskaldt når vi var der, og det merket vi spesiellt på utfluktene våre. Så pakk nok varme klær.

Hva anbefaler du å gjøre på island?

Blue Lagoon, lie bil og kjøre for å se Geysir samt Gullfoss. Og ta en tur innom Fontana om du rekker det. Ellers anbefaler jeg å rusle en tur i byen, samt spise på Fishmarkadurinn, og Grillmarkadurinn.

Om det føles rart at Jan-ivar (?) skulle få et barn til å begynne med?

Rolf Ivar ja, hehe. Nei, jeg er glad på hans vegne, han ville ha barn, så det unner jeg han.

Har dere fremdeles en god relasjon? Har du noen tips til hvordan man kan beholde en god relasjon til en tidligere kjæreste?

Nei, vi snakker ikke så mye sammen, jeg gratulerte han når han ble far, og det er vel egentlig det. Vi er jo ikke uvenner eller noe sånt, men jeg tror både jeg og han synes det er helt OK og ikke ha kontakt. Det synes jeg ikke hadde vært rett hverken overfor Gard eller han kjæreste. Og det går heelt fint!

Hvordan ser du for deg livet ditt om 2år? Er du forlovet? Barn?

Barn har jeg ikke om 2 år, det er helt sikkert, hehe. Absolutt ikke klar for det enda. Om jeg er forlovet er ikke godt og si, spørs hva Gard har planlagt, NEIDA! Tuller. Du, vi stresser ikke. Om to år tror jeg vi fortsatt bor i Oslo (muligens i ny leilighet? Hvem vet?) Vi jobber og står på, reiser og koser oss. Ikke store forandringen ift idag.

Hva interesserer deg annet enn mote, interiør, reising, sminke, sosiale media og lignende i den sjangeren der? Hvis blogging hadde blitt borte i morgen (ingen kunne jobbet med blogg som jobb eller hobby ever again), hva kunne du tenkt deg å jobbe med eller utdanne deg som/innen?

Åh, jeg har mange interesser utenom de du nevner.. Musikk, design, mat, ski, trening, familie, venner ++ Jeg driver jo eget firma, designer, og driver nettbutikk- så om blogging ikke hadde vært populært lengre, hadde jeg klart meg i massevis. Likevel, om jeg skulle tatt en utdanning, så er jeg veldig interessert i markedsføring, og jeg interesserer meg også for eiendom, så jeg tror nok også at eiendomsmegling hadde vært et yrke som hadde passet meg bra. Men for nå, så har jeg nok med alt annet jeg driver med ♥

Er dere like flinke til å gjøre husarbeid, eller er Gard som menn flest som trenger en stor dytt bak? :)

Gard er veldig flink på husarbeid, han trenger aldri et dytt bak. Heldigvis funnet meg en som er ryddig (bortsett fra at jeg ALLTID finner sokkene hans slengende rundt på gulvet i stuen) Hehe.. Vi utfyller hverandre veldig bra her, og det har aldri vært noe problem. Selv har jeg jo litt støv på hjernen, men Gard er superoppgitt over meg når det kommer til skuffer og skap, for DER er jeg håpløs. Vet ikke hva det er, for jeg er så opptatt av at alle rom i leiligheten skal være plettfrie, men klesskap, skapet i gangen, skapet på badet og alle skuffer og skap generelt i leiligheten, de er heeelt bombet!

Tips til hva man kan finne på med samboeren?

Åh, det er jo så mye! En av de viktigste tingene i et forhold (synes jeg) er å holde spenningen oppe. Ikke fall ned i de typiske kjæresterutinene hvor du gror fast, hehe. Ja, rutiner er godt, middag og kos hjemme foran tv, det er jo det aller beste! Men guuud så kjedelig om det kun er det man skal gjøre sammen. Det er så viktig å gjøre andre ting sammen. Dra på trening, gå på kino, gå ut og spis middag, dra på kafé og drikk kaffe, spis noe godt, gå ut og ta et glass vin sammen.. Gi hverandre massasje, overrask hverandre med små ting i hverdagen, pynt dere for hverandre.. Spill et spill sammen.. Mulighetene er mange, man må bare være flink og gjøre de ♥

Uten navn-4

Lurer på om du har noen planer ang din kjempefine sangstemme..?

Hehe, så søt du er. Nei, jeg har ingen planer her. Eneste å få tid til og spille inn flere sanger, hvor Ana spiller piano og jeg synger. Det var så koselig synes jeg. Utover det, får det bare holde seg på hobbynivå.

Har du fått noen tilbud du vurderer innen sang/musikk?

Nei, det har jeg ikke. Og det tror jeg ikke at jeg får heller. Det er ikke helt for meg, jeg synes det holder å ha det som en hobby.

23 Comments

 1. Herlig! Takk for svarene :-) Kan jeg spørrer hvor du kjøper Castor oil ?

  1. Bare hyggelig! Hos BrowRehab :-) Pilestredet :-)

   1. Hørte om Castor Oil i helgen. Den ble brukt under test sammen med flere andre produkter – både billige og dyrere. Castor Oil hadde best effekt av alle sammen. Det eneste komiske med denne, er at det også er et avføringsmiddel :O Med andre ord – du kan få tak i det på apoteket også. Hehe..

   2. HÆÆ er det?? Hahah ler. Men ja, den er supereffektiv! :-)

   3. Japp, tydeligvis..Haha! Såeh – har du problemer med fordøyelsen, så kan du igrunn bare bruke vippeserumet ditt. Haha..Holdt på å le meg skakk sjøl. Du skulle bare ha sett meg og mamma da vi fikk vite om denne oljen. Vi bare: “Saay whaaaat?” xD Haha..Huff..Jaja..Dagens nye lærdom, Lene..Tihii! :D

 2. Synes du skal prøve å få til noe innen sang! Du har en utrolig fin og behagelig stemme :-) tenkte det samme når du la ut din første sangvideo for noen år siden

  1. Hehe, snill du er. Takk <3 :-) Det blir nok med hobbysynging for min del, men så koselig med kompliment :-)

 3. Lurer på om du kan gi noen reisetips, skal reise til Barcelona om ikke så alt for lenge. Lurer på hvor det er best å shoppe, spise, eller andre ting å finne på? :))

  1. Heia, om du scroller deg litt ned her, så finner du innleggene mine fra Barcelona :-) Heldige deg, misunnelig!! Barcelona er amazing :-) http://www.leneorvik.no/2014/7

 4. Hei Lene! Jeg og kjæresten skal til Island 13 mars. Geder oss masse!! Det er jo ikke så lenge siden du var der, mener å huske at du skulle lage en reiseguide. Har du fortsatt tenkt til å gjøre det? Hadde vært så allright i ha noen tips om hva som vi mååå gjøre der, og hva vi kan styre unna, da vi bare har 3 hele dager.
  Ha en fortsatt strålende dag søteste Lene

  1. Heia :-) Ikke laget det enda, men kan gjøre det. Selv om jeg ramset opp de viktigste tingene i dette innlegget :-) Men kan prøve å lage en mer detaljert. Ikke såå mye vi rakk på en helg, men :-) Så heldige dere er, GLED dere <3 Klemmer

 5. Jeg tror jeg har spurt om det før, men spør igjen. Hvor får du klesinspirasjonen din fra? Jeg liker veldig godt stilen din, for den er så elegant og avslappende. :)

  1. Så snill du er, tusen takk :-) Du, den henter jeg fra det som er i butikkene rett og slett :-) Ikke noe mer fancy enn det <3 Stor klem :-)

 6. Kan du fortelle mer om leiebil på Island? Hvordan og pris?

  1. Hei, vi leide Sixt, som ligger litt bortenfor flyplassen (går shuttlebus) .. Det kostet vel rundt en 8-900 for en hel helg ca :-)

 7. Hvorfor har du ikke svart på spørsmålet om du har tatt silikon?

 8. Heelt enig med restaurantene!! Alle er favorittene mine, unntatt Asia – den må prøves <3 Elsker også Jonathan (Vinderen, asiatisk), Nodee og Alex Sushi <3 Er forresten veldig fan av bloggen din :):) Du har virkelig en utstråling som ikke mange har, og virker som en fantastisk og god person!!

  1. Ja, den må du prøve, masse godt der :-) OO? Jonathan? Aldri hørt om, men da må jeg prøve den. virker som vi har ganske lik smak :-) Ja, Nodee glemte jeg jo, og Alex :D Hehee. Glemte flere jeg visst :D

   Tuusen takk, det var fine ord. Snille deg <3

 9. Henriette

  Skal jeg si deg noe? Du er faktisk den peneste jeg vet om i hele verden! Stilen din, smilet ditt og utstrålingen din er bare helt fantastisk og jeg ELSKER å lese bloggen din! Har aldri møtt deg heller, men det virker som du har en fantastisk personlighet også, og det gjør deg enda flottere:-) Du er en stor inspirasjon, og jeg sender deg en stor klem <3

  1. Denne kommentaren traff meg rett i hjerterota :-( Tusen takk, snille deg! I hele verden? Hhihi så søtt :-) Kjekt og høre! Det gir meg motivasjon med sånne kommentarer som dette. You made my day <3 Stooor klem tilbake til deg :-)

 10. Elisabeth L

  Setter utrolig pris på at du tar deg tid til å svare så utfyllende på alle spørsmål, kjære deg :-) og ikke minst så ærlige! føler jeg kjenner deg mer og mer:-) du er så nydelig på alle måter <3

 11. Kjempe bra svar! :)

  Men aah, hvorfor svarer du ikke på dette med silikon? Vet at det kan være personlig, men man lurer jo fælt når du ikke svarer, og da virker det mer som om du faktisk har tatt det. Har selv silikon, og hadde vært gøy å lese et innlegg om din opplevelse rundt dette (dersom du faktisk har det da, men om du ikke hadde hatt det tror jeg at du hadde svart nei til de som har spurt??) Hehe :)
  Vil på ingen måte med denne kommentaren ønske å være “frekk” mot deg, men er bare sååå nysgjerrig – og hvis du IKKE har det så har du UTROLIG FINE, FASTE PUPPER!!

  Ha en fin dag Lene. Klem fra fast leser <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *