New blogg

Ååh, nå er jeg lykkelig i hjertet mitt ♥ Se den fine bloggen da? Elsker den allerede! Snille venninnen min Hanne stilte opp og laget finfin header til meg, og oppsettet til bloggen er bare helt supercoolt synes jeg! Håper dere vil klikke dere litt rundt her inne for å bli kjent med det nye designet, det er nemlig GANSKE så awesome. Og er ikke bloggen REN? Ææ, så uvant, og endelig endelig har jeg fått den så ren som jeg ville. Himmel!

♥ Forside : Dette er det kuleste med hele bloggen synes jeg, her får man en oversikt over de siste innleggene og instagrambildene, og jeg kommer til å løfte frem viktige innlegg som jeg kanskje vil skal ligge litt lengre på toppen o.l. Etterhvert vil det også komme type videosnutter og sånt der også. Kult?

♥ Bloggfeed : Dette er som en vanlig blogg, det synes jeg er viktig slik dere ikke blir helt forvirret i starten. Man må jo venne seg til alt det nye litt etter litt.

♥ Sosiale medier : Dette er litt søt synes jeg, der kan dere følge meg på facebook, instagram og snapchat, samt melde dere på nyhetsbrev å få sms.

♥ Byleneorvik.com : Her kommer dere altså rett inn til nettbutikken.

♥ På kontakt meg kan dere finne mailadressen hvor dere kan nå meg på om det er noe dere lurer på og lignende.

♥ Kommentarer:

Ang kommentarfeltet, så er dette sikkert litt uvant i begynnelsen. Jeg selv synes det er bittelitt upersonlig, og ønsker meg et litt mer “lukket” kommentarfelt om dere skjønner. Synes det er superviktig at det er et hyggelig sted for dere å gå inn og lese, og UB skulle se på det med én gang, så det er mulig vi får ordnet noe litt mer personlig etterhvert.

For å kommentere, må dere klikke dere inn på selve innlegget, og det gjør dere ved å klikke på overskriften i innlegget. Så viktig at dere husker dette, slik dere ikke tror at det ikke går ann å kommentere. Husk at kommentarfeltet nesten er noe av det viktigste jeg har, og kommunikasjonen med dere er GULL verdt. I tillegg kan jeg gå inn å svare dere direkte på deres kommentar, og man kan også kommentere på hverandre sine, og DET er jo supergøy!!

Når dere skal inn å lese kommentarer, må dere også klikke på overskriften i innlegget for å komme til kommentarfeltet, om dere holder musen over “comments” så vil dere se at det ikke går ann og klikke seg inn der enda. Men det vil ordne seg etterhvert, altså.

Vi kan jo ta en liten kommentar-test? Fint om dere legger igjen kommentarer her slik at vi ser at det fungerer. Visst ikke så må dere bare sende meg en mail på orviklene@gmail.com, altså om dere opplever noen problemer eller lignende. (Hehehe god unnskyldning til å få litt ekstra kommentarer a’gitt?) Veldig hyggelig om dere vil legge igjen en kommentar om hva dere synes om den nye bloggen da, feks.

LOVE Lene

36 Comments

 1. FANTASTISK! Endelig. Dette gleder meg langt inn i hjerterota :)

  1. Wiii!!! :-) Gleder meg til fortsettelsen!

  1. Finallyy <3

 2. Liker ikke helt skriften united bloggers bruker, den er så “gjennomsiktig” eller hva jeg skal si, litt ekkel å lese. Kanskje det er bare meg.. :-) Ellers er bloggen superfin da, og kjempefin header!

  1. Skjønner hva du mener, jeg vil skifte skrift selv, så dette er noe jeg tar tak i :-) Ellers tusen takk :-) Klem

 3. test :p huff nei dette var stress :p

  1. Ånei man måtte ikke logge seg inn på noe.. Flott :)

   1. Hehe, er ikke det flott?? :-) Klem

 4. Kjempefin blogg :) Selv var den litt uvant og rar i starten, men nå ELSKER jeg designet. Som du selv sier, rent! Blir spennende å følge deg videre, Lene. Thumbs opp for jobben du gjør med bloggen, du er virkelig en inspirasjonsskilde og må jo være den herligste jenta i hele “blogg-verdenen”?? Føler alle trenger en Lene i hverdagen sin (når du har fått i deg rikelig med mat, vel og merke. heheh) og er utrolig glad for at du blogger fremdeles. Etter lange dager med jobb, trening og skole er det alltid deilig å klikke seg inn her, du er så blid og flink! Good klem fra meg :)

  1. Så herlig, nå blir jeg glad :-) Ååå taakk for kjempefine ord, hahaha leeeer!!! Det er så sant. Gard pleier alltid å ha en sjokolade i lomma når vi er på skitur feks, for da VET han at jeg går heelt tom for energi, hehehehe :D Så ja, mat er et must :D God klem tilbake!

 5. Kjempefin! Men teksten er vond å lese :/

  1. Ja, vet- skal få fikset :-)

 6. Hvordan blir det med bloglovin da? Avhengig av den! :)

  1. Det skal jeg få fikset :-)

 7. Teksten er forferdelig å lese :/

 8. Teksten er vanskelig å lese, akkurat som om en ser rett gjennom bokstavene :// leste ikke mer enn 2 avsnitt, orket ikke mer :((

  1. Åh neeei, les meeer :D Hehe.. Skal få ordnet opp i det med teksten, er enig med deg :-) Klem Lene

 9. Så bra du synes det, den er fra Bik Bok, klem Lene :-)

 10. Hvor er toppen fra?

  1. Den er fra Bik Bok nå nylig :-) 179,-!

 11. Cathrine Lyster

  Så utrolig fint det har blitt! :)

 12. Grattis med ny blogg snuppa mi<3

  1. Takk snuppa mi :-) :-) Love you!

 13. Kristina =]

  Synest det ser kjempe fint ut jeg! :D Så rent og fint ja, og greit oversiktlig :) Ha en flott dag da Lene!
  Klem til deg

  1. Så bra, jeg elsker det nye designet :-) God søndag!

 14. Gratulerer med nytt design, Veldig fin blogg:) Når kommer bilde av soverommet;D? er så spent på hvordan det ser ut. God tur til Dubai. klem

 15. Kan man fortsette å følge deg som vanlig på bloglovin, eller må man bytte? :-)

 16. Kristine

  Den ble kjempefin!! Rent og pent design, og det ble bare kjempebra :) Men hvis man går inn via bloglovin så den helt rar ut. Da var det bare en blå header med navnet ditt på, og designet var helt annerledes. Men når jeg bare gikk inn på leneorvik.no direkte, så det bra ut :)

 17. Syntes det nye designet er veldig fint! Tomler opp!

 18. Synes det så bra ut så langt :) Men skriften/teksten likte jeg ikke så godt. Synes den du hadde før var mye bedre å lese, samt den passet bedre til “deg” og designet ditt :)

 19. Christina

  Begynte å følge bloggen din for noen mnd siden, og ble sjokkert over at jeg ikke har fulgt deg før!:O liker at du stråler en ernergisk personlighet! Klesstilen din, og interiørstilen din er til å dø for!! Hehe.. Hvor har du kjøpt den krakken? Elsker det nye designet btw!!

 20. elsker dette oppsettet :D

 21. Gratulatore! Liker godt designet på unitedbloggers. Rent og pent, vettu :D Godt å lese at bloglovin’ skal ordnes. Ingen av UB bloggene vises der, og bloglovin gjør jo ting så enkelt :D

 22. Victoria

  Liker ikke at det kommer bilde før overskriften på innlegget. Blir litt uoversiktlig og dobbelt opp. Ellers fint :):)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *