Oppskrift : Pølsesalat

Salat med kylling og kalkun pølser, sukkererter og tomat ♥ ♥ Kylling og kalkun pølser
♥ Spinat
♥ Cherry tomat
♥ Sukkererter
♥ Paprika
♥ Purreløk
♥ Olje
♥ Salt og pepper
En god, og superkjapp lunsj å lage om man har litt dårlig tid, eller rett og slett bare vil prøve noe nytt! Lagde denne igår til meg, Andreas og Gard mens vi holdt på hjemme med siste rest av garderoben og soverommet, nå begynner det å nærme seg altså! Så fornøyd hittil. Salaten gikk ned på høykant, men det kan være lurt å lage en stor salatbolle i og med at man ikke blir supermett av disse ingrediensene. Vet dere har savnet matoppskrifter, skal prøve å bli flinkere fremover ♥ Mangler dog litt inspirasjon for tiden, noen som har en rett jeg bare MÅ lage? Ja? Ja?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *