Gorgeous Bronze

Annonse

En ny spraytan på flaske – Gorgeous Bronze, som har et veldig godt sprayhode, og som gjør det veldig lett å spraye jevnt på hele kroppen. Gir ekstra godt resultat om man går over med hansker og smører over til slutt, for å unngå eventuelle ujevnheter som kan forekomme om man sprayer seg selv. Gir farge etter ca 2. timer, men vent opptil 8 timer, før du dusjer. Husk å skrubbe kropp og ansikt godt i dusjen først, og ha bodylotion på albuer, knær og knokler. Jeg har testet medium – dark og synes den gir en gyllen, jevn og fin brunfarge. Før | Etter


Om Gorgeous Bronze :

♥ Salongkvalitet hjemme

♥ Raskt resultat

♥ Patentert sprayhode som gir en jevn og gyllen tan uten skjolder.

♥ Én flaske er nok til 10 hele kroppsapplikasjoner

♥ Tilgjengelig både for lys og mørk hud

♥ Ikke testet på dyr Jeg har satt sammen en liten premie til dere, med mine favorittprodukter, nemlig REN, og holder en konkurranse hvor jeg kårer én heldig vinner som stikker av med disse premiene. Skrubb til kroppen, skrubb til ansikt, en god dusjsåpe og bodylotion. | Konkurranse om å vinne disse produktene | Dette gjør du : Bestill en prøvepakke med Gorgeous Bronze her

Legg igjen en kommentar om at du har bestilt prøvepakke, og du er med i trekningen av produktene over.

Lykke til ♥ Zentio kårer en vinner ila romjulen, og jeg legger det ut her- så det er bare å følge med!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *