Recharged

Sponset opphold

– Et bilde sier mer enn 1000 ord – Hei dere ♥ Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt med meg macen til Sverige, men har ikke åpnet den før nå- og det har vært utrolig deilig ♥ Kom hjem for en time siden og nå koser vi oss i sofaen med joggedress foran peisen. Kom frem til Vann Spa i 4 tiden igår, og hadde en utrolig fin ettermiddag og kveld sammen med Henriette og Egil.  Vann Spa ligger en 2 timers kjøring fra Oslo, ikke så langt ifra Strømstad, det ligger inni skogen, helt nede ved vannet- og det var veldig idyllisk der. Vi fikk et stort, fint rom med terrasse, utestue og sjøutsikt, og dere kan tro at vi nøt det!


Utsikten fra terrassen ♥


Badet og koste oss spaet en liten time igår kveld før middag, og fortsatte kvelden med en 3-retters meny. Klar for middag!
Finingene!Idag våknet vi faktisk helt av oss selv klokken 08! Hehe, ikke snakk om å sove lenge nei.. Tok oss et morgenbad med denne utsikten!  Så spiste vi en lang frokost sammen før Henriette og Egil dro tilbake til lille Noahgull, jeg og Gard benyttet oss av spaet enda engang før vi dro avgårde. God for sjelen altså, rart hvor avslappet man blir på spa, selv uten behandling. Varmt vann gjør underverker for kroppen ♥Mange bilder å dele idag merket jeg, hope you don’t mind. Nå skal vi se A Christmas Carol, heihei julestemning! Vi skrives imorgen.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *