BIK BOK BY LENE ORVIK – LANSERINGSTURNÈ

Om to dager, skal jeg feire dette fantastiske samarbeidet med en gjeng herlige mennesker. Gleder meg sånn! Og neste uke blir en utrolig spennende uke, det kribler i magen. Da skal jeg på en lanseringsturné i forskjellige byer. Bergen, Ålesund og Oslo. Så om dere bor i disse byene, er på besøk, eller bor i nærheten – KOM da vel !! ♥ Her får dere muligheten til å shoppe kolleksjonen før ALLE andre. Kolleksjonen slippes nemlig ikke før fredag 14. I tillegg vil det være andre spennende ting på plakaten, nemlig goodiebags, og andre overraskelser. Jeg skal selvføglelig være til stede selv, og har KJEMPELYST å møte dere live. Så håper virkelig dere kommer ♥ Save the dates ! Håper vi sees! 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *