– Sunday –

 
– Casual boyfriend jeans and slippers kind of sunday –
Wearing jeans from BIK BOK – Sweater Zara – Slippers Uggs

God morgen ♥ Nå er det snart tid for søndagsfrokost, og en søndagsbad ute i boblebadet med en kopp te, fin utsikt, og – wait for it.. Regnvær! Høres kanskje litt mer idyllisk ut enn det kanskje blir, men så lenge man sitter i et varmt og deilig boblebad blir det nok deilig likevel.  Igår koste vi oss bare på Holmen hele dagen, må utnytte oss av det når vi først er her synes jeg. Ute var det ruskevær, så vi holdt oss inne mesteparten av dagen, med unntak av en liten tur over øya med lille Poco. Spiste krabbeklør, reker og drakk hvitvin til middag, og det var så nydelig godt. Krabber og reker er noe av det beste jeg får! Sovnet på sofaen i 23 tiden, så da var det på tide å finne sengen. Skikkelig sløvehelg, og det er fint, godt å finne roen ordentlig her ute. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *