Darker

– New hair color – ♥ Love it! Igår startet jeg dagen med et frisørbesøk hos herligste Elisabeth på Hendrix Hair Pilestredet. Vi har det ganske gøy sammen som dere ser på bildene nedenfor. Ler, tuller, koser oss og ikke minst – blir fin på håret. Takk, for at du ALLTID gjør meg 110 % fornøyd.  Igår farget hun bunnen og underhåret litt mørkere, samt at hun tok et kaldt skyll på hele håret. Så avsluttet hun med ca 2 pakker extensions med en blanding av mørkt og lyst for å få det spillet vi begge ville jeg skulle ha. Og jeg er så fornøyd! Synes det er så fint å være naturlig blond nå som høsten er her.  For å bestille time hos denne flinke (og rå) dama – kan du ringe og spørre etter Elisabeth på dette nummeret : 22603969 (Behandlingen er sponset)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *