– Hula hula –

– Spent the day at Hula Hula Beach club yesterday – Igår startet vi dagen med breakfast with a view, frokostrestauranten ligger i nest øverste etasje på hotellet og har store vinduer med nydelig utsikt over bassengområdet og stranden, så fint! Deretter gikk vi ned på Hula Hula beachclub hvor vi lå hele dagen. Så deilig å være i varmen igjen, kjenne solen og energien ♥ Avsluttet dagen med sjømattårn (som anbefalt fra flere av dere) på Bubba Gump. Veldig hyggelig og sitte nede ved vannet, se på solen, utsiken og bare kose oss. Gikk oss en ettermiddagstur i byen, måtte jo prøve ut isen som dere også anbefalte, mmm. 
På kvelden ble det asiatisk mat og faktisk en spontantur ut, veldig gøy!

Vannet her er så nydelig, litt småkaldt, litt som hjemme i Norge i begynnelsen av sommeren- men det er jo forfriskende det! Ikke en sky på himmelen igår, superdeilig altså! En nydelig dag på fine Hvar, koser oss sånn på jentetur ♥


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *