– Fridays dress –

WEARING : Dress Kouture – here
Shoes Kouture – here (Sponset) Fredagens kjole fra da jeg var ute sammen med godjentene mine.  God søndag lesere! Håper den er fin så langt. Her i hovedstaden stråler solen som aldri før, og igår kjøpte jeg meg… Rollerblades! Så de skal prøves idag, det er jo så utrolig gøy. Gikk såå mye på det da jeg var yngre, og nå har det jo bare blitt mer og mer populært! Gleder meg masse kjenner jeg. Vi skal ut til Fornebu for å gå der, Gard skal gå på rulleski mens jeg skal roooolle meg bortover. Viser dere bilder senere ♥ Igår hadde vi rett og slett bare en superrolig lørdag i sofaen med Skal Vi Danse, digg lørdagsmat og snop. Deilig det også, og ikke minst å våkne opp helt uthvilt og i fin form. Håper deres lørdag var fin også, og at dere er i tipptopp form idag.  Nyt søndagen og det fine været! 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *