Wednesday legs

WEARING : JEANS – TIGER OF SWEDEN
SHOES – ALDO GOD onsdag, fine leserene mine. You know i love you guys, right? Setter sånn pris på at dere klikker innom her hver dag. Idag er det onsdag, jeg er VELDIG inspirert idag, har jobbet siden klokken syv, og nå skal jeg bare løpe et lite ærend før jeg fortsetter med det jeg driver med disse dagene. Can’t wait to tell you guys. Og ute? Ute er det et fantastisk vær, ser ut som sommeren har kommet tilbake- og det må man bare elske!  Dagens inspo, og macen min som er friskmeldt, iha! (Og lille søte bunnyrumpa da såklart)

Og vet dere hvem som har en liten side i Det Nye denne måneden? Jo- hun her!


Alltid stas å få være med på sånt! Nyt siste del av sommeren, så skrives vi senere idag ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *