– SUNDAY –


Mm ♥ That sundaybreakfast.

Ingenting slår en lang, god søndagsfrokost med masse digg på bordet.Vi hadde en utrolig lang- og veldig gøy dag igår, så viktig med en ordentlig påfylling av energi nå. Dagen igår gikk i champagnelunsj på Bølgen og Moi Briskeby, grillmat og besøk her hjemme, og til slutt endte vi opp på BAR Vulkan hvor vi hadde bord. Supergøy! Siste helgen i Oslo på en stund nå, så da var det viktig og kose seg litt ekstra synes vi ♥ Nå begynte det nettopp å HAGLE her, haha uff. Vi har vært så heldige med været i det siste, at det var på tide med en ordentlig byge nå .. Så nå sitter jeg inne i godstolen min med snopeskålen, te’en og Elsa og Emilie – Run på fullt. Herlighet, det er den nydeligste sangen på lenge, også to 17 åringer da? SÅ flinke!

G O D  S Ø N D A G ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *