Gladnyhet!!

Annonse
  I samarbeid med Vip Creditcard har jeg satt sammen en utrolig digg pakke til dere! En pakke som vi deler ut til de som bestiller kredittkortet til Vip. Alle som bestiller får 4 velkomstgaver hver. Så rangeres det fra de første 10 til de første 250 som får litt ekstra i tillegg til det alle får ♥ Så her får alle, altså! Gøygøygøy!  
Om Vip Kreditcard : Koster 0,- å bestille
Koster 0,- i årsavgift
100 % gebyrfritt
Det stilles ingen krav til å ta i bruk kortet
Må være 20 år for å bestille det (viktig)
 
I tillegg får man unike fordeler på shopping, skjønnhet, livssti med dette kortetl. Feks så kommer man gratis inn på populære utesteder, og får rabatter på forskjellige restauranter. 
Det er INGEN ulemper med å bestille dette kortet, men det er selvfølgeig renter som på alle andre kredittkort. Eff. rente 22,90 %, 15 000,- 0/12 mnd totalt 16 744,-

Kortet kan dere lese mer om her.  
Her er det vi deler ut om du bestiller kortet. Førstemann til mølla ♥ 

Bestill kortet her. 
(All info du legger inn vil bli behandlet rett i yA bank sine systemer, du er dermed sikret full sikkerhet på at all info om deg blir håndert forsvarlig)
♥ ALLE som bestiller får en gratis hudanalyse og lett ansiktsbehandling hos WAH WAH til en verdi av 1000,- (Må brukes innen 6 mnd, og Wah Wah har studio i Oslo, Lørenskog, Bergen og Kr.Sand)
  ♥ ALLE  får et gavekort på GAWE medisinske klinikk til en verdi av 1000,- (Finnes i Bergen, gavekortet må brukes innen 2014) Les om behandlingene her.

♥ ALLE får 3 utgaver av HENNE rett hjem i posten (verdi 207,-)

♥ ALLE får hver sin TL design neglelakk fra TONE LISE AKADEMIET til en verdi av 149,- (Hentes selv i Oslo hos Tone Lise Akademiet)

♥ De første 10 som bestiller får en gratis gelish fransk manikyr neglebehandling hos KARL JOHAN HUD OG KROPPSPLEIE til en verdi av 650,- (Ligger i Oslo)
♥ De får også en reisepakke med digge produkter til hår og hud fra ALEXANDER SPREKENHUS.

♥ De første 20 som bestiller får en gratis 3 retters middag på MONA LISA HUSET til en verdi av 500,- pr stykk, i tillegg til en gratis drink på Q Lounge oppe på taket til GRIMS GRENKA her i Oslo.

♥ De første 30 som bestiller får en gratis lunsj på MONA LISA HUSET til en verdi av 200,- pr stykk.

♥ De første 50 som bestiller får gratis tilgang til den deilige spaavdelingen hos ARTESIA SPA på Majorstuen med tilgang til basseng, boblebad, steam, badstu + + til en verdi av 600,-
♥ De får også gratis gelish behandling (med student) hos MONA LISA HUSET t i Oslo til en verdi av 200,- (varer opp til 3 uker) 
♥ De første 250 som bestiller får gavekort fra SWISS CLINIC. Kjøp 2, betal for 1 på hele sortimentet. 
ALLE vil vel ha gratis, digge ting, hæ? Æææ, synes disse gavene er helt fantastisk flotte. 
 
Bestill kortet her.
Info : Alle vil få en email med info om hva de har vunnet ila 1-2 uker. Dette vil ta litt tid, da vi forventer stor pågang. Uansett så får man jo noe! Og en hudanalyse+ansiktsbehandling, gavekort på medisinsk klinikk, 3 utgaver av Henne og en neglelakk til 149,- får absolutt ALLE som bestiller. Så dette er litt av en velkomstgave! Det meste vil bli sendt ut til dere pr mail, og pr post. Noen ting henter dere selv, står i teksten over. 

( Sikkert noen som lurer på hvorfor vi vil gi ut så mye, og det er rett og slett fordi vi gjerne vil gi de som bestiller kortet en stor fordel, også har vi helt supre samarbeidpartnere som gjerne vil ha dere på besøk ) ♥
Jeg var selv hos Wah Wah tidligere i uken, og det var så bra! Fikk ordentlig hudanalyse, hvor de brukte et kamera med en linse som så ALT under huden. Lærte så utrolig mye, og hudterapauten kunne lett se hvilken hudtype jeg hadde, samt fortelle meg hvilke produkter jeg må bruke for at huden skal være fornøyd. Så avsluttet hun med deilig hudpleie. Anbefales ♥
PS : På siden til VIP Creditcard står det at man må bruke kortet for å få velkomstgave. Dette gjelder ikke dere som bestiller gjennom meg, dere får uansett. + Dere får en mye dyrere velkomstgave enn normalt. 
Kisses ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *