Weddingoutfit

Skjørt Designers Remix / Sko Kouture her (Sponset sko) / Topp Zara / Blomsterkrans MyJouels / Veske Marc Jacobs God morgen fininger ♥ Over ser dere bryllupsantrekket jeg hadde igår, synes det ble en søt miks av sølv, peach og blomster- funket bra i kveldsbryllup synes jeg. Vi hadde det så kjekt her med grilling og vorspill i utestuen, pappa og Sissel hadde stelt så fint i stand ute, pappa grillet og vi fyrte i peisen. Superkoselig! Dro til bryllupsfesten i 8 tiden, og det var et fantastisk koselig bryllup, og en nyyyydelig brud ♥ Gratulerer så mye til det flotte brudeparet, som nå har vært sammen i snart 11 år. Fantastisk.  Idag skal vi virkelig nyte søndagen sammen med familien, drar heldigvis ikke hjem før imorgen! Solen skinner, og det er helt nydelig her. Så nå skal jeg snike meg ut på terrassen sammen med de andre.  Se så fin kjæreste jeg har forresten, feeling grateful ♥

Kos dere!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *