Vinn en uke på Lapoint surfcamp

Nå er det bare 12 dager til avreise til Surfcamp i Portugal, vi gleder oss som to barn. Det blir virkelig en spennende, og annerledes opplevelse ♥ Og i den forbindelse, vil Lapoint gjerne holde en helt SINNSYK konkurranse for dere. Hvor dere kan vinne en uke på Lapoint sin surfcamp på Bali for to personer. Hvem vil ikke på en sånn ferie? Bo fint, oppleve Bali, spise god mat, bade, slappe av, trene, dra på utflukter, og ikke minst – lære å surfe!Denne premien er på en verdi av 10.000,- og inneholder følgende : 7 frokoster
5 middager
7 overnattinger
5 dager med surfeinstruksjon
Fri bruk av surfeutstyr
Transport til surfespots
Transfer fra flyplass
2 yoga pass
Fri disponering av campens fasiliteter som pool, wifi, stor hage, sol terasse mm Dere kan lese mer om pakken her. Konkurransen er for alle, men for dere under 18 år som deltar : Dere vinner en uke på Ungdoms Surfsommerleir på Stad i Norge. 

For å delta i konkurransen : ♥ Skriv i kommentarfeltet hvorfor du og fin venn/venninne/kjæreste burde vinne denne opplevelsen.

♥ Svar på følgende spørsmål : Hvor på Bali ligger Lapoint campen? Svaret på sendes til : konkurranse@lapoint.no – For å hjelpe dere litt på vei : Svaret kan finnes her.

♥ Gå gjerne inn og lik Lapoint på facebook– vinneren kåres der den 15 April.

Lykke til, måtte den beste vinne! Dette kan være sommerferien din, helt gratis ♥ 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *