Tour EiffelBIK BOK : Bukse Acne : Sko H&M : Jakke Acne : Cardigan BIK BOK : Tshirt Vivikes : Caps Alexander Wang : Veske

Åh, for en herlig dag vi har hatt! Kom oss dog ikke ut før klokken var nærmere ett, men startet dagen med veldig sen frokost, etter en times gåtur i byen og gjennom et superkoselig marked. Etter frokost fikk vi endelig sett nydelige eiffeltårnet. Resten av dagen har vi brukt til å kose oss max, gått i butikker på Saint Honoré- og jeg fikk kjøpt meg en godbit jeg har siklet på lenge. *Glede* Viser dere imorgen ♥ Tok en sen lunsj og et glass vin nå på slutten, og vandret i Paris sine nydelige gater hjem. Fy søren det er så fint på kveldstid her. Ah .. Forelsket jeg. SE DA! 


♥

Nå gjør vi oss klar til ladiesnight! Vi skrives imorgen. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *