Balayage Ombre

Sponset hårbehandling Idag har jeg vært hos Elisabeth på Hendrix hair og gjort litt forandringer, hurra! Idag har hun farget med mørkere i bunnen. I tillegg har hun hatt i både lyse- og mørke extensions ut i lengdene, hele tre forskjellige farger. Så idag har jeg blitt litt mørkere, fått enda mer spill og en lengre ombre enn jeg hadde sist. Changes ♥ Alltid så fornøyd med Elisabeth, hun er så rådyktig. Jeg går alltid fra frisøren med et smil om munnen, faktisk aldri vært misfornøyd med henne. Tommel opp!

BIK BOK : Bukse Malene Birger : Cardigan ACNE : Sko Alexander Wang : Veske BIK BOK : Jakke Her er noen bilder fra salonger, ser mye bedre fargene her enn i dagslys ♥ Hva synes dere?  Elisabeth har jo lenge jobbet på Hendrix Hair avd. Frogner, men på mandag starter hun på Hendrix Hair avd Pilestredet. Så om dere vil bestille time med denne flinke madammen, kan dere nå henne på : 22603969. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *