Beitostølen

Tenkte jeg skulle gi en liten lyd fra meg her oppe på fjellet. Vi koser oss sånn! Kom opp igår ettermiddag, hytten er så svær! 18 sengeplasser, stor stue og deilig peisområde. Igår koste vi oss bare inne med god mat, fyring i peisen, godterier og litt vin. Ble tidlig kveld på hele gjengen- ville være opplagt til idag!  Så langt idag, har vi vært på langrenn. Jeg, Gard, Alex og Kristine. Vi jentene gikk en tur på ca 1,5 time og  guttene gikk litt lengre. De to andre stod på snowboard i bakkene. Nå er det veldig snart klart for afterski, før mexicansk aften ikveld ♥ Ian har bursdag og er 30 år idag, så det må vi jo feire!  Det er ikke mye som slår en helg på fjellet.. Elsker det! Det snør og snør og snør her oppe. Og er vel rundt -12 grader, skikkelig DIGG, og veldig friskt. Bilde fra igår kveld.. Gleder meg sånn til å få peis hjemme også nå, det blir fantastisk. Håper dere har en deilig helg også ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *