OOTD : Grey & mint

I skrivende stund venter vi på at lørdagssuppen skal koke seg ferdig, og så snart den er klar- skal jeg og Kari benke oss foran tv’en og se vår favorittfilm SATC 1. SÅ lenge siden jeg har sett en skikkelig jentefilm nå! Virkelig på tide. Gard er på svømmestevne i Bærum, mens vi har hatt jentedag! Ikveld har vi booket bord på BAR Tjuvholmen, så der skal vi kose oss med god middag. Ellers idag har vi vært rundt omkring i byen og kjøpt julegaver til meg og Gard fra Kari, hihi ♥ Julefølelsen smyger seg innpå oss!
Lørdagshilsen fra meg og Poco ute på terrassen ♥ Gleder meg til å få oppdatert den til våren igjen, skal bli så fint!
Lue & Tights BIK BOK / Sko, cardigan og skjerf ACNE / Veske Carla Sade

Håper dere har en fin lørdag, gleder meg til å sette meg ned med “utfordringene” deres fra forrige innlegg imorgen ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *