Oppskrift : Hjemmelagede knekkebrød

Da vi var hos Maria og Erik på middag for noen uker tilbake, serverte de deilig høstsuppe med hjemmelagede knekkebrød til. Jeg har hatt en oppskrift liggende, men de er ikke så gode som de Maria lagde. For de er faktisk helt SINNSYKE! Nå har jeg fått oppskriften på hennes knekkebrød- og tenkte jeg skulle dele den med dere.  ♥ Hjemmelagede knekkebrød  3.5 dl grovt rugmel
1 dl valnøtter
1 dl mandler
3,5 dl havregryn
1,5 dl sesamfrø
2 dl solsikkekjerner
0,5 dl linfrø
1 dl havrekli
7 dl vann ♥ Fremgangsmåte Hakk opp mandler og valnøtter, bland alle ingrediensene sammen. Fordel røren tynt på to langpanner. Bruk silikonbakepapir. Stek begge brettene i 10 minutter på 190 grader varmluft. Skjær de opp, og stek de videre i 30 minutter. Avkjøles i oven med åpen dør. Oppbevares i bakepapir. 


Jeg har laget de ikveld, itillegg til kjøttsuppe kokt på nydelig kraft. Og spiste ikke mindre enn 6 knekkebrød med smør på til! Det er nesten som potetgull, så godt er det. Disse MÅ dere lage!

Innekos!

Tusen takk til bestis Maria for verdens beste knekkebrødoppskrift ♥ 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *