Home : Kjøkkenet vårt

Endelig er kjøkkenet klart til og vises frem ♥ Nå har vi jobbet så lenge med det, tenker tilbake på da vi rev hele veggen og alt som var der. Utrolig morsomt å se før / etter bilder.  Det skal sier at det ikke er 100 % ferdig enda, mangler siste del av kjøkkenet på toppen, noen høye lister i samme farge- slik det strekker seg opp til taket, samt noen småting her og der. I tillegg skal vi ha to barstoler fra Hay i hvit med lyst treverk der som øyen er, så det blir bra når det er på plass. Men i mellomtiden tenkte jeg likevel å vise det frem.  Håper dere liker det. Vi ELSKER det ♥

Elsker kombinasjonen av de to delikate og varme fargene sammen. Vi ville ha noe litt annerledes og synes det var morsomt å prøve kjøkkenøyen i en annen farge enn selve kjøkkenet. Likevel blir fargen i øyen tatt igjen i benkeplaten ved vasken. Vi var superspente på om kjøkkenet ville gå til gulvet, siden gulvet var endel mørkere enn først antatt. Heldigvis passet det helt perfekt! Jeg er så fornøyd med at vi valgteå ha kokeplatene på øyen, da kan vi kommunisere med hverandre og med gjestene mens vi lager mat. Slipper å stå med ryggen til, eller inne på et eget rom- så den åpne løsningen er vi også utrolig fornøyd med. Synes også det passer veldig fint med hvite og svarte detaljer for å få litt skapre kontraster. Også så mye skapplass da! Halleluja så fornøyd jeg er. Gard også!  Kjøkkenleverandøren fant jeg faktisk gjennom finn.no, når jeg tilfeldigvis søkte opp kjøkken på google. Merket er Arrital, og er italiensk. De har so ufattelig mye kvalitetskjøkken, at det var vanskelig å bestemme seg. Mye frem og tilbake har det vært, men vi kunne ikke vært mer fornøyde. Kjøkkenleverandøren som selger Arrital i Norge er Concepthouse.no – som jeg må få lov å rette en takk til. Veldig god service og oppfølging! Anbefaler de på det varmeste. De har ikke showroom, så derfor kan de tillate seg å selge designkjøkken til en litt billigere pris enn om de hadde hatt showroom som koster en del.  Likte dere det? ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *