Just Cavalli

Annonse Jeg og min kjære har vært så heldig og motta hver sin parfyme fra den nye duolanseringen til Just Cavalli. Ganske eksklusive disse her, og veldig gode. Både til herre og dame. (Dere kan forresten se reklamefilmen til parfymen for henne her)I tillegg var jeg så heldig å få bodylotion, som passer perfekt nå som jeg trenger fuktighet etter soling, ikke akkurat negativt at den lukter kjempegodt i tillegg. Parfymen til han, er jo en fin gave å gi til kjæresten sin. Enten til bursdag, eller om man bare har lyst å vise at man setter pris på en. Elsker designet i tillegg, så kult! Litt luksus i hverdagen er lov. Parfymene kan kjøpes hos Kicks, her – eller hos Parfymelle og SkinTonic. Ett stykk fornøyd kjærestepar! Lukter godt gjør vi også, gliiiis! Noen som har denne parfymen, eller som har tenkt å skaffe seg den? GOD HELG! Selv feirer vi helgen med kortspill og rødvin på sengen. ENJOY!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *