Answers // Part I

1. Hei! Jobber du for tiden? Virker som om du har så mye fritid, men kan jo være at du bare velger å ikke skrive om arbeid! Bloggen min er jo jobben min, nettavisen er min arbeidsgiver – så jeg jobber tett med dem hver eneste dag. I tillegg til bloggen, som tar sin del av dagen – driver jeg jo min egen nettbutikk, Styleway.no.. Her har jeg mitt eget klesmerke. Så mye av dagen går til å jobbe med nettbutikken. Ved siden av dette jobber jeg for kjøpesenteret AMFI Moa som ligger i Ålesund. Dit drar jeg én gang i mnd for å jobbe. Filmer videoblogg for butikkene, og skriver blogg for senteret fire ganger i måneden. Og i tillegg til dette totalrenoverer vi leiligheten vår, så jeg har nok og gjøre på om dagene :-) Men ser ikke noe grunn i og skrive om hva jeg jobber med hver dag, da jeg ikke tror dette er så interessant for dere lesere.. 2. Hvilken sminke bruker du for tiden? Er det slik at du fremdeles ikke har noen spesielle renserutine for ansikt ? Du strååler Lene! Jeg bruker egentlig litt forskjellig sminke fra dag til dag.. Har så mange favoritter. Du kan lese mer om hvilken sminke jeg bruker, her. Min absolutte favoritt, som jeg ikke kunne klart meg uten – er foundationen min fra glominerals. Den dekker ALT. Den kan du få kjøpt her. Jeg har desverre ikke klart og makke meg til en renserutine for ansiktet mitt enda.. Men, jeg skal teste ut litt nye produkter nå faktisk, så jeg håper at jeg klarer og holde meg til de nye rutinene. På høy tid nå. 3. I would like to ask about the ring which I noticed few posts ago. It looks really charming so I was thinking about engagement with your love. It would be very quick in your relationship but life is too short for waiting. So am I right? Hehe – no, no, no, – we are NOT engaged. He just gave me a ring, as a present. And I love it ♥  4. Jeg lurer på hårrutinene dine! Du har jo lyst hår, og jeg lurer rett og slett på hvilke produkter du bruker osv? Jeg er så heldig og få anbefalt hårprodukter av Malene hver gang jeg er hos henne. Hun vet jo hva som er best til mitt hår, siden det er hun som behandler det. I og med at jeg har stripet det ganske mye nå, bruker jeg en shampoo, balsam og kur som styrker håret, og produktene er fra Matrix hos Hendrix Hair. 5. Hvordan er ditt forhold med eksen nå som du har fått kjæreste? Godtar Gard feks at du besøker esken når du drar hjem til Ålesund? Har eksen fått kjæreste også kanskje? Jeg og Rolf Ivar skiltes som venner, og vi har vært venner helt siden bruddet. Og det er viktig for meg siden han tross alt var i livet mitt i 8 år. Men nå har jeg ny kjæreste, og har fullt fokus på han. Jeg besøker ikke Rolf Ivar når jeg drar til Ålesund, det hadde ikke føltes naturlig hverken for meg eller han. Når jeg er i Ålesund er jeg på jobb. Føler ikke for å utdype om Rolf Ivar sitt privatliv, håper du forstår :-) 6. Hvordan går det med styleway? Kommer det mer? Høst kolleksjon? Styleway har sluttsalg nå, pga jeg skal slutte med mitt eget merke. Derfor kommer det ikke noe mer fra merket Styleway By Lene Orvik. Men jeg jobber med nye samarbeidspartnere, og nye spennende merker. Så Styleway kommer til og fortsette. 7. Er ikke du bestis med Tone lengre? Lenge sia du har nevnt ho. Vi er venner ja, men vi bor i forskjellige byer – og er desverre ikke så ofte vi møtes lengre,  vi var nok nærmere da jeg bodde i Ålesund, og jeg var sammen med Rolf Ivar. 8. How come you have so much money – do you work something besides the blog or the blog is your only source of income?  As i wrote in Norwegian earlier in this post – I have my shop online, with my own brand – Styleway By Lene Orvik. I also work for a shoppingmall where i make videoblogs, and blogs about the center. 9. Lurer på om du kan legge ut ny synge video, begynner å bli lenge siden sist! Du har jo så begavet stemme icon_biggrin.gif og forresten, har du planer om når det kommer nyheter på styleway? Hehe, jeg sa det faktisk til Gard her om dagen, jeg savner å synge altså! Men det har rett og slett ikke vært tid til det i det siste. Men tusen takk for hyggelig kompliment. Når vi kommer oss i orden i den nye leiligheten, skal jeg nok få lagt ut en ny sangvideo til dere ♥ Vet ikke når det kommer nyheter, det blir nok en stund til. Tar litt tid nå som jeg jobber med utviklingen og nye, spennende merker. Vi får bare ha is i magen, hihi. 10. Du sa du hadde kjent Gard lenge. Var han litt av grunnen til at det ble slutt med eksen? Og har du fremdels kontakt med han? Gard var overhodet ikke grunnen til at det ble slutt mellom meg og Rolf Ivar. Ikke pittelitt av grunnen engang :-) Jeg har litt kontakt med Rolf Ivar en sjelden gang. Vi vet selv at vi er gode venner og har en god tone, men vi har ikke behov for å snakke med hverandre så ofte. 11. Hvor gammel er Gard? Gard er 29, blir 30 til neste år ♥  12. Etter videregående, og som jeg har forstått det, så har du ikke utdannet deg noe. Hvordan kom du frem til den dagen du er idag?  Jeg har generell studiekompetanse, men utover det har jeg ikke studert noe. Jeg var lei etter vgs, og ville ha et friår. Ble butikksjef på BIK BOK og ble der i 5 år.. Klarte ikke gå tilbake til skole, pga jeg heller ville tjene penger og ha full lønn. Mens jeg jobbet i BIK BOK, begynte jeg å blogge – også har det gått slag i slag siden. Jeg har fått så mange muligheter som jeg ikke hadde drømt om engang pga bloggen, og kan ikke være mer glad for de avgjørelsene jeg har tatt mtp jobb. Nå har jeg jo egen nettbutikk, og eget AS – og er kjempestolt over det. 13. Du var singel veldig kort tid, gikk ikke det litt fort før du fikk deg ny en? Tross for etter det lange forholdet du var tidligere. Det er rart hvordan alle henger seg opp i akkurat dette med tid og tidligere forhold. Jeg og Rolf Ivar bodde fra hverandre nesten ett helt år før det ble slutt, dermed var ikke foroldet vårt optimalt det siste året slik det tidligere var. I tillegg var jeg singel 8 måneder før jeg ble kjæreste med Gard. Jeg vil ikke gå i detaljer mtp bruddet mellom meg og Rolf Ivar. Av og til føler man bare for å gå videre i livet. Sånn er de med kjærligheten, den varer ikke alltid for evig. Hadde jeg blitt såret av Rolf Ivar, og hadde jeg hatt en dyp kjærlighetssorg hadde jeg nok ikke klart et nytt forhold 8 måneder etter, men sånn var det ikke. Vi skiltes som gode venner, og begge har gått videre. Så nei, det var overhodet ikke fortidlig for meg å bli sammen med Gard. Det føles helt riktig. 14. Hvordan ble du kjent med disse kjente personene i Norge som Carina Dahl og Mari Haugesrveen? De har jeg vært venninne med i mange år, det var bare tilfeldigheter som gjorde at vi møttes :-) Supre jenter begge to! 15. Hvor skal Malene flytte? Hva syntes Rolf om deg og Gard? Malene skal flytte sammen med to andre venninner av oss til Majorstuen. Så det blir kjempekoselig for henne, veldig glad på hennes vegne og glad for at hun skal dele hverdagen med to utrolig kjekke jenter. Rolf Ivar er kjempeglad på våres vegne, og veldig glad for at jeg har funnet meg en så kjekk og snill kjæreste. 16. Hvordan møtte du Gard? Hva liker du ved Gard? Gard møtte jeg på en felles middag med venner, han kjente Mari Haugersveen fra før, så jeg ble kjent med han gjennom henne :-) Så, tusen takk til Mari, hihi ♥ Hva jeg liker ved Gard? Hva er det jeg ikke liker ved Gard er vel spørsmålet, hihi. Gard har så mange gode kvaliteter. Han er utrolig snill, en ordentlig gentleman, omsorgsfull, smart, handy, morsom, flink å lage mat, har mange spennende interesser som han drar meg med på, flørter med meg heeeele tiden, erter meg og mobber meg, haha.. Ler bare jeg tenker på oss sammen. Vi har det så morsomt, og går så utrolig godt sammen. Føler meg så utrolig trygg sammen med han, og han respekterer meg – og det setter jeg veldig pris på. I tillegg er jeg så stolt av han, alt han har oppnådd i karrieren sin. Og når han svømmer .. Ja, altså – trenger jeg si mer enn at jeg dåner? Ingenting er mer sexy enn når en mann gjør det han kan best, Gard på hjemmebane, i svømmehallen – dååån. I tillegg har han humor, og får meg i godt humør uansett. Han gjør meg til en bedre versjon av meg selv, rett og slett. 17. Hvordan føles det å være i et så seriøst forhold under et år etter forrige forhold?  Bruker du selvbruning, evt hvilken (du har alltid så nydelig brunfarge)? Det føles fantastisk, og helt riktig! Jeg er en kjærestejente, og jeg kunne bare ikke la en fantastisk fyr som Gard gå i fra meg. Man skal vel alltid følge hjertet, eller hva? ♥ Jeg bruker aldri selvbruning, det er noe av det verste jeg vet.. Lukten, skjoldingen, blæ.. Jeg reiser jo en del til utlandet på et år, så jeg får jo sol der. Også prøver jeg å bevare fargen ved å ta litt sol innimellom. 18. Hvilket klesplagg er ditt yndlingsplagg pr idag? Hva mener du om magetopp til alle (tenker da på at man eks. ikke kler seg etter størrelse.)? Første kyss? Favorittblomst? Hmm, jeg har mange – men om jeg må velge så må det bli den nye strikkejakken fra Vila, den er så digg, oversized, god og varm! Ny jakke – ny leilighet. Tommel opp! Jeg digger magetoppen jeg! Har vært favoritten min siden før sommeren. Folk må få kle seg i hva de vil, uansett størrelse – jeg legger meg ikke bort i sånt :-) Første kyss? Oi, det var vanskelig.. Tror det måtte vært i barnehagen jeg, haha. Du vet, unger og nyskjerrighet! Favorittblomst : Hvite roser. Det ER så fint det! 19. «Som sagt tidligere så har vi allerede fått leid ut leiligheten her på Tjuvholmen..» Er du eier av 2 leiligheter??? Hehe, nei. Vi leide på Tjuvholmen, men hadde egentlig 3 måneders oppsigelsestid. Noe som ville si at jeg måtte betale på to leiligheter i 3 måneder, og det var jeg ikke interessert i. Men megleren var så snill og sa til oss at om vi klarte å fremleie den, skulle vi få flytte ut før. Og det greide jeg! Så nå betaler jeg bare på Aker Brygge istedet for å betale dobbelt opp. 20. Hvor har du kjøpt brillene dine? Brillene mine er fra Brilleland. Husker ikke hva de heter. Men ta med et bilde av de, også spør du bare om de fortsatt har de inne? Mulig merket heter Foss .. Kanskje? Er så lenge siden jeg kjøpte de, at det har gått i glemmeboksen. 21. Hvor/hva jobber Gard med? Gard har vært toppidrettsutøver på landslaget i svømming i maaaange år, han la opp i fjor – men svømmer litt på NM fortsatt. Svømming har han drevet med siden han var liten gutt, og det er dette han brenner for. Så nå jobber han som trener på Norges Topp Idrettsgymnas i Bærum / Nadderud. Og der trives han så godt. Gøy og jobbe med noe man elsker! Fineste svømmeren min, dåner. 22. Har du og Gard snakket om å få barn? Hvis du skulle blitt med i et reality program på tv, hvilket ville du blitt med i?? Si 5 ting du alltid har i vesken.. Hva er drømmeyrket ditt? Har du noen forbilde? Vi tuller jo om det, at vi engang skal få sammen. Men det blir nok mange år til enda, først må vi være bare oss to, være kjærester, kose oss og leve livet.. Reise mye og oppleve. Heldigvis er vi ganske på bølgelengde når det gjelder å stifte familie, ingen av oss stresser med det. Jeg skal aldri vært med på realityprogram, heldigvis. Men om jeg måtte ha valgt, tror jeg kanskje det hadde blitt Farmen! I vesken : Mobil, nøkler, lypsyl, lommebok, handsfree/høretelefoner. Drømmeyrket : Jeg har det såppass godt mtp jobb nå, selv om jeg ikke har noe utdanning så har jeg eget AS og er selvstending næringsdrivende. Så, drømme”yrket” det har jeg allerede det. Men om jeg skulle bestemme meg for videre utdanning, tror jeg det måtte blitt eiendomsmegler, eller interiørarkitekt. Pappa er mitt forbilde! Fordi han ALLTID er i godt humør, alltid løsningsorientert, og alltid har full kontroll på alt. Altså, pappaen min – han kan virkelig ALT, det er ikke en ting han ikke vet. Fantastisk! 23.  Ser du har begynt å trene mer nå enn før, hva er målet ditt med treningen? Hvor ser du deg selv om 5 år? Hva er aldersforskjellen mellom deg og kjæresten? Målet med treningen, er og bli den beste versjonen av Lene. Rett og slett for å føle meg tipp topp, og i god form. Om 5 år.. ? Da er jeg forhåpentligvis fortsatt sammen med Gard, kanskje vi har kjøpt oss hus, og begynt å planlegge familie… Ser for meg at jeg har klart og utvikle Styleway enda mer, og at jeg har full fokus på karrieren. Aldersforskjellen mellom meg og Gard er 3 år. 24. Hvordan ser en generell dag ut for deg i matveien? Generelt pleier jeg å trykke i meg usunn mat, haha. Alt for glad i søtsaker.. Bah. MEN, når jeg har fokus på trening – prøver jeg og være så sunn som mulig. I helgene skeier jeg ut det jeg kan! Men i ukedagene spiser jeg skyr med blåbær til frokost, eggerøre med skinke, ost og brokkoli til lunsj, eller knekkebrød med skinke og egg feks.. Spiser frukt som mellom måltid. Prøver å lage sunne middager (selv om det er litt vanskelig) og knekkebrød og te til kvelds.. Spiser også mager vaniljekesam med jordbær og mye salater, mager vanlijekesam er jo snop!! 25. Kjære deg! Er veldig redd for at dette spørsmålet skal tolkes feil, så vennligst les med en klype salt! Jeg elsker stilen din, du ser fantastisk ut med et vakkert ansikt og en smekker kropp! Spørsmålet mitt er vel egentlig hva kjæresten synes om hvordan du kler deg når du drar ut og lignende, i korte, stramme kjoler hvor «ingenting» skjules? Har sett så mange tilfeller hvor kjærestene mener at de vil ha det aller helligste «helt for seg selv», om du forstår hva jeg mener…  Gard ELSKER når jeg har på meg korte, stramme kjoler, det er noe av det mest sexy han vet. Bortsett fra jeans da.. Hihi. Han blir bare stolt han, sier han. Kjekt med en sånn mann ♥ 26. Hva liker du helst å spise til middag fredag/lørdag? Leser du noe bloggere som har barn? Interiør planer for leiligheten? Har du & kjæresten to soverom i den nye leiligheten? Hva syns du om Cubus klær? Savner du ikke barndomshjemmet ditt? Skal du å kjæresten feire jul ilag? Fredag og lørdag spiser vi enten ute, eller så lager vi deilig gourmet middag hjemme med vin til. Jeg følger ikke bloggere med barn, men følger søteste Caroline, Fotballfrue – så om noen måneder gjør jeg vel det, hihi. Jeg har så mye planer for leiligheten, massevis – og gleder meg sånn til det blir ferdig. Men dere får bare vente og se.. Vi har bare ett soverom. Trenger ikke flere heller, når familie kommer på besøk, ordner vi alltids det. Jeg liker veldig godt Cubus klær, bestevenninnen min er designer der – heia Henriette!! Jeg savner veldig barndomshjemmet mitt ja, gleder meg til og ta med Gard hjem snart, når vi får tid. Vi vet ikke helt hva vi gjør i julen enda, det får tiden vise.   Resten av svarene får dere en annen dag, nå kaller oppussingen ♥ Snart helg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *