Sporty start på uken

Hei dere! Idag startet jeg og Gard uken med en 3 timers lang fjelltur her i Bergen. Vi har jo lenge snakket om å gå opp Stoltzekleiven, men aldri fått tid. Så vi kom oss tidlig opp og fikk en superflott tur i det fantastiske sommerværet. Bergen er jo virkelig bare helt nydelig! Vi gikk Stoltzekleiven – Rundemanen – Fløien og ned til byen, avsluttet turen med deilig lunsj på Egon. Så dro vi hjem, badet litt i sjøen, og sovnet ved bassengkanten begge to.. Deilig med sommer, og ikke minst – ferie Bare gjøre det man vil, hele dagen – uten noe som helst som man skal rekke! Fineste utsikten fra Stoltzekleiven. Tung tur opp, men såå deilig på toppen! Sportyspice på fjellet! Antrekket er fra Nike. (Beklager litt dårlig bildekvalitet, tatt med mobilen) Se så vakkert på vei opp til Rundemanen. Nydelig. Norge altså, så ufattelig vakkert! Utsikten fra Fløien. Bergen er en NYDELIG by! SMILE!! Nå sitter jeg i bilen og venter på at Gard skal ta siste dykk før han er ferdig! Så drar vi ut til Holmen igjen etter og ha vært noen dager her i byen. Ikveld har vi planlagt reker og prosecco i solen nede ved sjøen, deilig! NYT dagen!  

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *