MIAMI

Hei dere fininger!! Vi er trygt ankommet fine Miami, og har vært ute sammen med et vennepar av meg Kari og Vidar, hatt det superkos den første kvelden, men nå er vi klar for sengen og oppladning til South Beach imorgen. Vi bor på Colins Avenue, så vi har alle butikkene rett utenfor døren. FARLIG, men også veldig sentralt. To kvartal til stranden, og alt er bare velstand. Gleder meg til å tilbringe de neste 9 dagene her sammen med fine folk. Her bor vi! Leilighet til alle oss 5 jentene, Malene har også joinet nå. Silje og Tone kommer søndag, så akkurat nå er det bare meg, Helen og Malene. Kom frem rundt kl 6 i ettermiddag, så det ble bar en liten gåtur langs promenaden på South Beach. Her er dagens antrekk : Kjole & briller fra en eller annen butikk i Soho / Sko DNA I like this place!! Klarer nesten ikke vente til å våkne imorgen og oppleve Miami på ordentlig! Herlig! Ha en HERLIG lørdag hjemme!  

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *