Top of The Rock

I skrivende stund har vi forlatt fantastiske New York City – og er på vei til MIAMI! Guuud som vi gleder oss, etter noen svært hektiske dager i NYC – skal det bli deilig og flate ut på stranden, bade, slappe av og bare nyte livet. Oppdaterer dere så fort vi har kommet oss i orden. Skal bo på Colins Ave, så vi bor heldigvis temmelig sentralt ift alt, herlig! Igår var vi som sagt på Top of The Rock, og utsikten derfra er jo bare fantastisk. De fleste av dere anbefalte og heller ta turen dit enn til Empire, og det er jeg helt enig i. Vi hadde ihvertfall en super opplevelse. Love love love my girls! Beautiful city! Var litt uheldige med været her, skulle gjerne hatt klar himmel – men fint er det jo uansett. Bestest friend! So pretty! Avsluttet som sagt kvelden på Applebee’s og når vi skulle hjemover, fikk vi oppleve NYC rain, baby! Haha #drownedcats ELSKER dette bildet! Haha. Ha en nydelig ettermiddag hjemme, så skrives vi fra Miami.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *