A beautiful day

God ettermiddag fininger. Sitter her i sofaen i leiligheten og ser på at jentene løper rundt hverandre for å finne ut hva de skal ha på seg til kvelden, hihi. Ikveld er det duket for nok en helaften i Cannes, DET GLEDES! Været er fantastisk, så vi kunne ikke hatt det bedre. Idag har solte vi oss en liten time og slappet av, før vi gikk en tur ned til sentrum av Juan La Pines. Lunsj og rosévin på stranden, og strålende solskinn – en veldig koselig dag med mye latter. Utrolig deilig med litt sol på kroppen igjen, og ihvertfall deilig med eget basseng i hagen, knis! Shorts RunwayDreamz / Flowers & Topp BIK BOK / Briller Gina / Veske Cubus Skjørt, topp og blomsterkrans fra BIK BOK / Sko Zara / Veske Carla Saade Nå må jeg hive meg rundt, og hoppe inn i finstasen! Ha en nydelig lørdagskveld!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *