Gårsdagens

GOD MORGEN. Jeg var oppe kl 07 idag, har så mye og gjøre før avreise imorgen, så her er det bare å brette opp armene, og få ting gjort! Deilig og kunne sette seg på flyet og vite at man er ajour med alt man skulle gjøre før man dro. Gleder meg sånn til å pakke kofferten denne gangen, kjoler, skjørt, sandaler, solbriller, fine accessories .. Ah, france here we come  ♥ Utsalget igår var VELDIG velykket, så koselig og få møte mange av dere! Suksessen ble feiret med tapas på Delicatessen på Majorstuen med gode venner. De har så god mat der oppe, fantastisk. Dere må ta turen om dere ikke har vært der før. Men pass litt på prisene, litt dyrt ift mengden mat. Her er ihvertfall gårsdagens antrekk, med ny aztec topp fra BIK BOK, loves it! Genser BIK BOK / Smykke Glitter (Lenge siden) / Sko Dinsko / Skjørt fra Styleway (utsolgt) Har det i andre farger, lilla, offwhite og grå, og dere finner det her. Kan forresten dele at paljettjakken er på vei til Norge nå, endelig! Så den kommer ut i butikken ila neste uke *klappeihendene* Håper dere får en herlig torsdag, mange av dere begynner vel å komme i sluttfasen på skolen med eksamener osv? HERLIG. Noen som er klar for lang sommerferie, eller?  

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *