Hemsedalgøy!

God morgen fra solfylte Hemsedal! Her er frokosten inntatt, champagnen er allerede på bordet, og vi er straks klar for bakken og konserter! FOR en dag dette blir, fantastisk at solen er med oss også! Da blir jo stemningen på TOPP! Igår kom vi opp her rundt kl 17, laget salat og pizza før vi dro på Hemsen på Karpe Diem konsert, kjempekos kveld. Så ikke denne god ut?? Salat, ananas, honningmelon, asparges, parmaskinke, rødløk. Amazing! SMILE! Skjørt Gina Tricot / Tskjorte H&M / Smykke Glitter (gammelt) Nå skal jeg hoppe inn i skiklærne og Moods of Norway luen min, og ha en amazing dag! Wihoo. Senere poster jeg day 2 av challengen forresten. Håper dere synes det er gøy! Ha en fantastisk dag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *