Svar på spørsmålene deres

Hvordan går det med deg og Rolf Ivar?  Vi er fortsatt veldig gode venner, og har daglig kontakt. Hvor vi snakker om normale hverdagslige ting. Hvordan går det med deg om dagen? Skal jeg være helt ærlig? Så har jeg aldri hatt det bedre! Liver SMILER som aldri før! Jeg ELSKER Oslo og alt byen har å by på. Hva gjorde du i Bergen før påske? Da besøkte jeg en veldig god venn av meg :-) Hva syns du om jenter med tatoveringer?? Selv skal jeg aldri ha tatovering, rett og slett fordi jeg ikke har noe behov for det, pluss at jeg vet jeg hadde angret på selve tatoveringen etter noen år. Men det er jo fint på jenter, ihvertfall så lenge den er delikat. Skal du noen gang tilbake til Ålesund for godt? Nei, det skal jeg nok aldri. Jeg er jo opprinnelig fra Midsund, så det er jo der jeg har røttene mine/familien min. Så i Ålesund bodde jeg egentlig bare pga VGS, og pga Rolf Ivar. Men nå føler jeg ikke at jeg har så mye der og gjøre bortsett fra alle mine kjære venninner da. Men vi får bare være flinke å besøke hverandre ofte :-) Ønsker du deg barn i framtiden? Ja, selvfølgelig. Det skal jeg ha uten tvil! Men jeg er på langt nær klar for barn nå. Og først må jeg jo ha en kjæreste også …. :-) Men jeg stresse ikke med barn. Det har jeg aldri gjort. Men når jeg først blir klar, så kommer jeg til å glede meg ihjel! Hvor er du om 15 år? Om 15 år? Oi, da er jeg allerede blitt 41 år, IIIK! Det vil jeg egentlig ikke tenke på engang, hahaha. Men! Da er jeg lykkelig gift med verdens beste mann, har 3-4 skjønne barn, bor i Oslo, jobber med Styleway og har ett fantastisk flott funkishus, med en golden retriver, jaquzzi utendørs og baaaare velstand. Hehehe, den typiske drømmen, hæ? :D Men ja. Håper jo det er sånnd det blir :-) Jobber du for Amfi Moa enda? Ja, det gjør jeg. Jeg filmer videoblogg for de 1 gang pr mnd, samt lager 4 blogginnlegg for butikkene deres i mnd. Hvilke blogger leser du? Jeg har faktisk ikke hatt tid til å lese noen blogger i det siste, buhu. Så jeg gleder meg til jeg kan ha en skikkelig lesebloggkveld, for da skal jeg gå gjennom alle de siste innleggene til både Fotballfrue og Anette Haga. Pleier også å titte innom Ulrikke sin, og Cathinthecity sin :-) Hvor mange Nike-sko har du nå? 4 par tror jeg? Disse tre er favorittene : Også har jeg et par veldig fine og freshe hvite som jeg bruker til joggedress og til hverdags når jeg vil være litt sporty! -Hvilke forskjellige jobber har du? (Har lagt merke til at du ofte er i Ålesund pga jobb, ol.)? Nå har jeg bloggen og nettbutikken mun Styleway, samt at jeg jobber hos AMFI Moa fortsatt. Bloggen og Styleway er jo 100 %, og hos AMFI Moa er jeg én gang i mnd, samt så skriver jeg ett innlegg i uken for de :-) Kan du fortelle litt om prosessen med å lage et eget klesmerke? Hvordan startet du opp? Hva har du gjort for å få det i butikk? Hadde vært så spennende å høre om!! Veien til Styleway har vært lang, og jeg har gjort alt helt alene. Ingen hjelp fra noen, så jeg er ganske stolt over hva jeg selv har fått til. Jeg har egentlig bare googlet- og tenkt meg frem til hvordan man kan starte eget merke / egen nettbutikk, og jobbet veldig hardt og mye for å få det til. Det tok meg ca 6 mnd fra begynnelsen og til jeg kunne lansere. Jeg måtte jo finne fabrikker som kunne produsere klærne for meg, så det har vært mye research. Men jeg klarte det til slutt! Pr idag har jeg 3 fabrikker som produserer Styleway By Lene Orvik. Jeg er jo fortsatt i en startfase, så jeg har mye å lære / utvikle. Men man lærer mens man går, er det ikke det man sier? Målet mitt er jo og kunne fortsette med Styleway i mange mange mange år :-) Jeg bare lurer på om du kunne skrive om dine hverdags ansiktspleie rutine? Hvilken kremer og ansiktsrens du bruker? Ikke minst hvilken foundation. Syns huden din er flawless, utrolig fin glød. Tusen takk! Så hyggelig. Min ansiktspleierutine, er forferdelig dårlig. Og jeg vasker av sminken med såpe og vann. Det har jeg gjort i alle år! Har jo vært perioder hvor jeg har brukt gode produkter, men jeg har alltid gått tilbake til såpe og vann. Dette fordi jeg alltid er så trøtt når jeg skal vaske av sminken, så jeg orker ikke holde på lenge med renser og sånt.. Haha, sløveLene. Men her er favorittene mine : Alle produktene er fra GloMinerals. Den svarte tuben er en flytende foundation, og den bruker jeg kun til å dekke under øynene, samt om jeg har rødhet i huden. Så bruker jeg vanlig presset foundation over hele huden, og bronzer på kinnbena samt litt i pannen/haken. Anbefaler også TheBalm sin highlighter som jeg alltid bruker på kinnbeina for ekstra glød. Mary Lou heter den. Les mer om de ovenstående produktene her.  Kan du legge ut flere sangvideoer der man ser ansiktet ditt? Kanskje? Jeg har vurdert det! Men da må jeg ha litt mer proft utstyr, også må jeg ha noen som kan klippe/redigere videoen for meg. Så kanskje en dag, frem i tid? Hadde vært morsomt det :-) Hvordan går det med deg etter bruddet med kjæresten? STÅ PÅ! Du er herlig :* Det går kjempefint! Jeg har det strålende om dagen, virkelig! Det var helt riktig avgjørelse ift at vi ønsket å bo i forskjellige byer + at vi hadde vokst litt fra hverandre. Og vi er jo fortsatt venner, så det kunne ikke vært bedre. Tror du at dere kommer til å ende opp tilbake med hverandre? Nei, det gjør vi aldri :-) Men så lenge vi er venner, er vi fornøyd med det. Viktig for oss og være i hverandres liv etter så mange år som kjærester. Livet per dags dato, er du fornøyd? Trodde du at for 10 år siden så ville du sittet her med en amazing nettbutikk og bo i Oslo? Livet per dags dato kunne virkelig ikke vært bedre. Jeg trives så FANTASTISK godt i Oslo, at jeg nesten ikke har tid til å dra hjem på besøk, haha .. Oslo er en fantastisk by, med så mange muligheter. Jeg virkelig ELSKER å bo her, og dette er MIN by føler jeg. Det er her jeg skal bo. Uten tvil! :-) Nå har jeg nesten alle bestevenninnene mine her i Oslo, mangler kun én – og hun kommer heldigvis om bare TO MÅNEDER, hurra! Så da bor jeg i favorittbyen min, med mine 4 aller nærmeste favorittjenter, pluss en drøss andre fantastisk gode venninner/venner. Jeg har den beste jobben jeg noensinne kunne tenke meg, og Oslo byr på mye spennende, og er full av nye muligheter hver eneste dag. ÅÅÅÅ, jeg får liksom ikke helt sagt hvor godt jeg trives her. Med Malene som samboer, beliggenheten til leiligheten, det er snart vår og sommer! AKK, så mye å glede seg til! Hvor ser du deg selv om 5 år? Hmm, den var litt tricky. Forhåpentligvis så er det ikke så mye forandring ift jobbsituasjon, men jeg håper jo da at jeg kanskje er nærme et eventuelt giftemål ihvertfall.. Med mannen i mitt liv! Også ser jeg for meg at jeg vil begynne å se etter ett mer en permanent plass å bo, jeg har jo bestemt meg for at jeg vil ha funkishus når jeg blir “stor..” Så da er det bare å jobbe på for full maskin fremover! Haha .. Neida, ikke godt å si hvor jeg er om 5 år.. Man vet virkelig ALDRI hvor man ender opp i verden. Jeg har jo også alltid drømt litt om New York da.. Drømmedrømme. Jeg bare lurte på hvordan dere gjorde det med leiligheten og møblene du og Rolf-Ivar hadde sammen i Ålesund? Han kjøpte meg ut, så beholdt han alt, siden jeg ikke ville ha med meg det til Oslo :-) Og hvordan er det å bo oppå bestevenninen din, blir du ikke lei? Neineinei, henne går det ikke ann å bli lei av. Mest uproblematiske roomien man kan ha! Vi passer SUPERgodt til å bo sammen. Det har ikke vært så mye som én sur tone/krangling/diskusjon mellom oss siden vi flyttet sammen. Bare gode samtaler og MYE latter, haha! I love her so.   Hvilken størrelse har du i VS bikiniene dine? Og hvilken størrelse bruker du i jeans? Jeg husker ikke størrelsene på VS bikiniene mine akkurat nå, men det er jo det samme som jeg bruker i BH. Ca 75 B/C. Det står strguider inne på VS som er veldig lette å forstå, om du er usikker på str der :-) Jeg bruker XS og 35 i jeans :-) Får du noen gang dekt utenlandsreiser? Nei, det har jeg aldri fått. Betaler alt av utenlandsreiser selv. Hvilke reisemål står på planen fremover? Hva er drømmedestinasjon? Nå reiste jeg veldig mye i fjor, og er nesten litt … Reiselei. Så tror ikke det blir sååå mange turer som i fjor. Nå kom jeg nettopp fra Egypt, og i sommer skal jeg og jentene mine til USA! WIII!! Vi skal til New York / Miami / Bahamas, i hele 17 dager – så det gleder jeg meg ufattelig mye til. Aldri vært på en sånn type jentetur før.. Vi drar i Juni, og før det vil jeg egentlig bare være hjemme i Oslo. Så får vi se hva høsten byr på. Blir nok noen turer til utlandet da også. Men mesteparten av sommeren vil jeg tilbringe i Norge. Har du en «liste» over ting du vil gjøre før du dør? I så fall hva? Hehe, nei det har jeg ikke. Jeg lever livet som det skulle vært den siste hver dag jeg, hihi. Men jaaa, det må jo være og bli suksessfull, gifte meg, få barn, hus + bil + hund, reise mye og bare KOSE meg! Ettersom du farger håret litt ofte, har du noen triks for hvordan man pleier det og holder det fint? Gode hårpleieprodukter fra Hendrix hair. Shampoo og balsam som er gode til extensionshår, olje og kur :-) Jeg lurer rett og slett bare på hvordan, Lenemora har det?? Du stråler på bildene dine ihvertfall, og det ser ut som du har det veldig bra.. det skal du ihvertfall vite.. <3 Lenemora har det FANTASTISK bra! Kunne ikke hatt det bedre akkurat nå tror jeg? Hvordan var det med sikkerheten i Egypt? Hører jo om så mye uroligheter der nede, men merket dere noe til det? Eller var det helt vanlig sydenland? Vil så gjerne til Egypt til sommeren. Sikkerheten var veldig bra. Vi bodde jo i turiststrøk, så der er det ingen problem. Vi merket absolutt ingenting. Helt vanlig sydenland. Er du usikker, kan du jo skrive en mail til UD og høre :-) Eller bare snakke med reiseoperatørene. De vet jo alt om dette. Har du silikon? Nei, det har jeg ikke :-) Hvordan har du forandret deg de siste par årene? Jeg har blitt mye mer trygg på meg selv, og på hvem jeg er som person. Jeg har blitt mye mer modig, og om mulig enda mer utadvent! Hva er du redd for? Å miste noen jeg er glad i.. Hvilke hverdagsgleder setter du mest pris på? Det meste? Jeg setter pris på den minste ting i livet mitt. Selvfølgelig så er det venner og familie osm troner øverst. De er mine hverdagsgleder hver dag de. I tillegg til alle andre ting jeg opplever ila en dag. Hva er du stolt over å ha oppnådd? Styleway og Styleway By Lene Orvik. Hva er så langt dine største oppturer og nedturer i 2013? Opptur.. Hmm, er det lov å være litt hemmelighetsfull her?? Hehehe. Styleway er jo helt klart en opptur det da! Og nedtur.. Når jeg mistet min kjære tante av kreft.. Hvilke mål har du fremover? At Styleway skal bli enda bedre! Hva får deg alltid i godt humør igjen dersom du er nedfor en dag? Venner og familie :-) Hva er det beste med å bo i hovedstaden? Åh ALT! Bare alt. Folkene, mulighetene, alt. Jeg elsker det! OSLOOOO <3 Hvor høy er du og hvor mye veier du nå? Jeg er 164cm. Har faktisk ikke veid meg på evigheter da vi ikke har vekt her hjemme, men sist var jeg vel 53 kg tror jeg.. Har du møtt en ny? Hehe.. Har vel det :-) KNIIIIIIIIIS Hvor lenge har du tenkt å bo i Oslo? Lenge! For alltid? I motsetning til andre bloggere så ser det ut som (?) du ikke bryr deg om merkeklær og du velger kvantitet fremfor kvalitet. Derfor elsker jeg å lese bloggen din fordi vi som lesere faktisk har råd til å bli inspirert av stilen din eller ting du kjøper. Ville bare si det icon_biggrin.gif Kunne du kjøpt deg vesker som Céline og Chanel? Eller dongeribukser som Tiger of sweden, Acne, Levis eller lignende? icon_smile.gif Har aldri sett deg i det.  Jeg har aldri brydd meg om merkeklær. Rett og slett fordi jeg finner det jeg liker aller best hos Zara, BIK BOK og H&M. Så enkelt :-) Jeg har råd til å kjøpe meg merkeklær, men jeg har ingen interesse av det. En ting i ny og ned ja, men jeg har ikke det store behovet.. :-) Ja, jeg kunne lett kjøpt meg Céline og Chanel vesker og dongeribukser fra de merkene du nevner, men .. Jeg bryr meg ikke så mye om at det MÅ være merker. Det har jeg aldri gjort. Synes BIK BOK sine superflexbukser til 599,- er de aller beste jeg, hehe.. Men såklart, så kommer jeg nok til å unne meg litt penere ting også fremover. Men det må jo være noe jeg virkelig har lyst på, ikke bare kjøpe for å kjøpe :-) Jeg har vel alltid vært litt sånn at jeg har prioritert reiser og opplevelser foran merker .. :-) Lurte bare på et spørsmål, du ser så lykkelig ut etter du ble singel, hva er oppskriften på fin lykke? Oppskriften på lykke? Det må være personer som er glad i deg og omvendt :-) Og de har jeg MANGE av i livet mitt. Er du forelsket? Vet ikke? Er jeg? Hehe. Er det lov å si (veldig) betatt? :D Hei Lene<3 Jeg går gjennom ett veldig tøft brudd nå. Jeg og min eks var sammen i nesten 7 år men nå er det altså over. Men jeg og han øsnker fortsatt å ha ett vennskap, selv om det kanskje kan være litt vansklig å tenke seg å kun være venner. Har du noen gode tips om hvordan du og Rolf Ivar har klart det så bra? Så trist og høre .. Sender en varm klem til deg <3 Man må bare bestemme seg for at man SKAL klare å være venner. Det gjorde vi. Uansett, oppturer, nedturer, andre inn og ut av livene våres, så bestemte vi oss for å være glade på hverandres vegne og støtte hverandre i alt. Det har ikke bare vært enkelt, men vi har aldri gitt opp, og snakker hver eneste dag per dags dato. Lykke til <3 Kunne du noen gang sagt ja til blinddate med en av leserne dine? Hehehehe, nei. Blinddate er ingenting for meg :D Hvem var du å besøkte i Bergen? Er du på utkikk etter ny kjæreste, eller er det for tidlig? Hemmelig, hemmelig. Men en GOD venn :-) Ikke heeelt klar for ny kjæreste enda, men.. Absolutt åpen for alt likevelpåenmåtekandusi. Får se hva tiden bringer :-) Jeg er jo en kjærestejente da.. Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Om jeg har glemt noe, fyr løs under, så svarer jeg der! Nå skal jeg og lillesøster på gåtur til Frognerparken/Slottet og shopping på Karl Johan i solen. Ha det så fint! :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *