Onsdagskvelden

God morgen, og god skjærtorsdag  ♥ Straks klar for avreise til Hemsedal. Skal bare en tur på Stoltzenkleiven først. Har forøvrig hørt det er helt forferdelig opp der?! IIIK. Ikke så forferdelig at det ikke er godt for noe? Igår hadde jeg en superhyggelig kveld. Ikke så mye folk ute på byen i Bægen igår. Men! Vi var innom No Stress, som mange av dere anbefalte. Veldig gode drinker der ja, det har dere helt rett i. Lagde litt tapas igår også.. MM! Tacolefser, philadelphiaost, purreløk, ruccula og spekeskinke. Laks med ostebit. Loff med pesto og reker. Asparges surret i spekeskinke. Tacolefser, kyllingcurrysalat med ekstra salatkylling. Chorizopølser, aioli, salat, flatbrød med spekemat – deilig snadder på en onsdagskveld ♥ Hadde på meg yndlingskjolen min fra Zara igår, elsker den kjolen! Skulle ønske den kom i massevis av farger! Vi skrives fra Hemsedal imorgen ♥ God, og GLAD påske så lenge!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *