Påskefjellet

Å våkne opp til dette … Bilde sier mer enn ord, er det ikke det man sier? Har vært lysvåken siden kl 07. Nettopp satt frokosten på bordet. Eggerøre, kakao, rundstykker, mm! Og snart er vi VELDIG klare for bakken, og slalomski. Igår lagde vi nydelig middag – et lite middagstips fra meg til dere i påsken .. Indrefilet i sesamfrø og hvitløk, bakt potet med hjemmelaget hvitløkssmør, og sopp/baconstuing. Til hvitløkssmør : Bruk meierismør, hvitløk, kruspersille, sitron, salt og pepper. Til kjøttet : Ha på sesamfrø, salt og pepper, stek det på pannen sammen med hvitløk til det blir brunt på alle sider. Sett det i ovnen i ca 20 minutter. Sopp/baconstuing : Fres sopp, løk og kruspersille. Stek baconet, bland dette sammen og ha i en boks fløte. Smak til med sukker, salt og pepper. Jeg og Maria var kokker igår, hun lagde kjøttet og jeg lagde stuing og hvitløkssmør. Og nyyydelig ble det. Mmm, deilig fredagsmiddag! Ha en NYDELIG og solfylt dag hva enn dere gjør på. For herlig lørdag, deeet er det!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *