På Geilo

Åhh, nå kom vi nettopp opp til Geilo. Deilig og komme opp mens det fortsatt er lyst ute. Knall blå himmel, strålende sol, snø .. Fantastisk start på påsken for vår del! Ikveld er det duket for vin, god middag og bare kos! Ingenting er som å være på fjellet. Deilig  ♥ Her bor vi! I leiligheten til en venn :-) Sååå fint! To fornøyde bestiser! Kjæresten til Maria, Erik er også med. Guttene er inne mens vi jentene er ute og poserer :D Hehe.. Og vi koser oss gløgg ihjel allerede ♥ Se utsiken vi har, så utrolig nydelig. Vi er heldige med været denne helgen også, meldt fint hver dag! Lite som kan slå en så vakker utsikt. Ikveld skal vi lage indrefilét med soppstuing og bakt potet, spille spill, se tv, høre på musikk og bare væææære. DEILIG! GOD påske til alle dere fine ♥ Flere som er på Geilo kanskje?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *