En som deg / vinn kinobilletter!

God kveld fine dere! Nå kom jeg nettopp hjem etter og ha vært på kino og sett “En som deg..” En ny norsk film, som er regissert av en på bare 26 år. Veldig imponerende! Den handler om to som møtes på ferie i Istanbul, hun bor i Finland og han i Norge. Han drar uten å legge igjen hverken telefon nummer eller navn.. Så filmen handler om at de finner tilbake til hverandre igjen. En søt og romantisk film. Og.. Hovedpersonen her jo … Ganske flott kan man si, hihi. Filmen har en ganske interessant vending i midten, slik man får seg en liten overraskelse.. Likte den jeg! Og har hatt en superkoselig kveld. Her koser vi oss med kakao og kaffe før kinoen. Idag har det snødd massevis her, minst 10-15 cm. En typisk jentefilm som man kan gå på sammen med venninnene ♥ Konkurranse om å vinne kinobilletter : Nå kan jeg fortelle dere at jeg får lov å dele ut 3 X 2 fribilletter til kinoen, og for å delta i konkurransen er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet! LYKKE TIL, og husk å legge igjen emailadressen deres. Her er traileren på filmen, om dere vil se den http://youtu.be/hs0sQvsKE1s

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *