Dette er lov på en fredag

Genseren er fra BIK BOK Vekkerklokken på 07.30, hjemmekontor i sengen, te og frokost i tillegg? Ja, det tok jeg meg lov til idag. Deilig og bare ligge under dynen, samtidig som man klarer å jobbe seg raskt nedover to-do listen. Idag har jeg vært ekstra flink, så nå skal jeg faktisk tillate meg å ta tidlig helg! Åh, deilig! Jeg skal bruke formiddagen til å rydde- sortere litt i garderoben, vaske, gå i butikker – rett og slett kose meg. Ikveld kommer det 4 søte jenter hit, vi skal lage tapas, og drikke vin! Jeg er jo veldig glad i å lage tapas, og har massevis av gode retter. Men føler jeg vil prøve noe nytt ikveld. Har dere noen gode tips som jeg bare MÅ lage ikveld? Setter pris på tips, så kan jeg ta med meg kommentarfeltet mitt på butikken senere idag ♥ Ønsker dere den deiligste fredagen!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *