Shoelove

Sitter og drømmer meg bort i høstens skotrender hos Nelly. Så.mye.fint  ♥ Svarte sko øverst til venstre / Svarte sko til høyre / Blå sko / Svarte nederst ti høyre Jeffrey Campbells øverst til venstre / Orange til høyre / Gule sko / Spikes fra Jeffrey Campbell (lenkene er affilateslenker) Vil også bare minne dere på konkurransen jeg har gående, hvor to av dere kan vinne en barberhøvel fra Dorco shai med et helt års forbruk av barberblader.   For å delta i konkurransen, må dere klikke dere inn på dette innlegget her, svare på spørsmålet og legge igjen mailadressen deres. Kårer en vinner om få dager, så det er bare å delta hjerter. Her i heimen sitter vi som noen slakt i hver sin ende av sofaen, med snoperier på bordet og musikk på ørene. Spørs om den filmkvelden må vike likevel, vike for den nye sangen til Pink – Try . . Repeat! Håper deres kveld er fin ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *