My Halloween

FOR en kveld det var igår. Vil helst ha gårsdagen på nytt igjen. Vixen og Hendrix hair hadde stelt i stand litt av en kveld for oss. Shellac for dem som ville ha det, gratis drikke, og Mazda biler som kom og hentet oss da vi skulle dra. Snillinger! Hadde det så hyggelig på vorspillet sammen med disse fine menneskene. Så mange utrolig kreative og fine kostymer. Fra Runawaybride til partybanana, snøhvit, tigere, og jeg vet ikke alt. En knallbra kveld ihvertfall. Da er det bare og begynne å glede seg til neste år, wihu! I skrivende stund ligger jeg rett ut på sjeselongen med macen i fanget. Prøve og få gjort noe arbeid idag også, og kjenner hodet trenger en luftetur senere. Ut og fylle opp godteposeeeeen, jaaaa! Så skal jeg lage viltgryte til jentene mine. Og ikveld er det duket for filmkveld. Søndagskos ♥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *