TheBalm salg!

Jeg har lenge hatt TheBalm produkter fra Coverbrands som favoritter i sminkevesken. Og har brukt både highlighteren fra Mary-Lou og Nude-tude øyenskyggene til TheBalm over lengre tid nå, og er så fornøyd! I tillegg har jeg fått 3 nye favoritter til høsten.

♥ Cabana boy blush
♥ The balm girls lipstick – i fargen Amanda Kissmylips
Leppestiften er perfekt farge til høsten nå, plommerød. Elsker fargen! I tillegg iser den på leppene når du har den på. Blushen gir veldig god farge, ikke ofte jeg finner blusher som gir ordentlig knall rosafarge. Og solpudderet er veldig naturlig, og gir en kjempefin glød. Spesiellt sammen med highlighteren.
Til venstre har jeg highlighter og solpudder (fint til hverdags) og til høyre har jeg på meg den plommerøde leppestiften (perfekt når man vil pynte seg litt ekstra..)
Om du vil se hele salget, kan du klikke deg inn her. Det er 20-50 % på alle produktene! Go wild!
(Annonse)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *